Карбонов пилинг

Уморени ли сте от борбата с акнето, пигментациите и повяхналата кожа? Тези проблеми вече са напълно разрешими, благодарение на съвременните лазерни технологии.

В Derma-Act може да откриете революционната процедура Карбонов пилинг, която бързо и ефективно ще подобри здравето на вашата кожа. Продължавайте да четете, за да разберете повече за процедурата, за кого е подходяща и какво може да очаквате като ефект.

Какво представлява карбоновият пилинг?

Лазерният карбонов пилинг е неинвазивна, безболезнена процедура, която комбинира силата на лазерната технология и активен карбон. За целта върху лицето се нанася слой течен карбон, който прониква дълбоко в порите и в последствие се разбива на фини частици с помощта на мощния лазерен лъч на лазерната система Quanta Chrome. В резултат кожата е почистена, премахват се замърсяванията и мъртвите клетки. Лазерната енергия активира клетките, които произвеждат колаген и еластин, което води до избистряне на тена и уплътняване на кожата.

За кого е подходящ карбоновият пилинг?

Процедурата е подходяща за пациенти на всякаква възраст и с всеки тип кожа, които искат да:

  • Подобрят текстурата на кожата
  • Намалят акнето и белезите от него
  • Намалят фините линии и бръчки
  • Минимизират порите
  • Изсветлят кожата

Карбоновият пилинг е особено подходящ за хора с акне и склонна към омазняване кожа, тъй като лазерният лъч има бактерициден ефект, унищожаващ патогенната микрофлора, което води до намаляване на възпалителните процеси.

Как протича процедурата?

Подготовка

Кожата се почиства и се нанася слой течен карбон.

Приложение

Лазерният лъч на Quanta Chrome се насочва към карбона и предизвиква „микроексплозия“, което премахва мъртвите кожни клетки, изчиства замърсяванията и омазняването на кожата.

Премахване

Частиците от карбон и замърсявания се елиминират, оставяйки зад себе си свежа и сияйна кожа.

След процедурата

Нанасят се хидратиращ и слънцезащитен крем.

Предимствата на лазерния кабонов пилинг

  • Бърза процедура: Отнема около 20-30 минути

  • Без период на възстановление: Можете да се върнете към нормалната си дейност веднага след процедурата

  • Мигновени резултати: Видимо подобрение на кожата още след първата процедура

  • Минимален дискомфорт: Процедурата е относително безболезнена

Какви грижи да положим след процедурата?

Специалистите от Derma-Act ще ви дадат подробни предписания, които да спазвате след процедурата. Основното, което трябва да знаете е:

• Използвайте нежен почистващ препарат през първите няколко дни
• Избягвайте горещи душове и парни бани за 24 часа
• Използвайте редовно слънцезащитен крем
• Поддържайте кожата си хидратирана

Лазерният карбонов пилинг е пробив в света на дерматологията и естетиката. Не е учудващо, че процедурата набира все по-голяма популярност предвид незабавните си резултати и почти без период на възстановяване. Готови ли сте да преобразите кожата си? Запазете своя час в Derma-Act още днес.

Комбинирани терапии

За постигането на най-пълноценен резултат от процедурата, може да комбинирате карбоновия пилинг с хидратиращи терапии като:

PRP
PRP (Platelet Rich Plasma) е плазма, богата на тромбоцити, която се получава след обработване на кръвта. Процедурата прави кожата по-стегната, плътна и еластична. 

Мезотерапия
Мезотерапията представлява коктейл от витамини, аминокиселини и микроелементи, който се инжектира в повърхностния слой на кожата. В резултат кожата се хидратира, подхранва и ревитализира.

Скинбустери
Скинбустерите представляват частично стабилизирана хиалуронова киселина, която се инжектира в областта на лицето с цел дълбока хидратация и при първи признаци на стареене. Съществуват различни видове скинбустери, насочени към разрешаването на различни кожни проблеми. Затова специалистите на Derma-Act ще Ви насочат към най-подходящия за Вас продукт. 

Апаратура

Често Задавани Въпроси

Обикновено се препоръчва серия от поне 3 процедури за най-добри резултати.

Повечето пациенти изпитват минимален дискомфорт.

Резултатите често са незабавни, с пълни ползи, видими след поредица от лечения.

Когато се извършва от сертифицирани професионалисти като тези в Derma-Act, лазерният карбонов пилинг е безопасна и ефективна процедура.

Преди и След

Препоръчани