Промо – Процедури за тяло

Sale!

60.00 лв.700.00 лв.

Промо – Процедури за тяло

Sale!

60.00 лв.700.00 лв.

Влез в най-добрата си форма с до -40% на избрани процедури за тяло.

Офертата е валидна до 21.07.2023 г. Можете да закупите процедура на място в клиниката или онлайн. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

-40% на криолиполиза с EcoCryo /всички зони/
Криолиполизата е иновативна, неинвазивна процедура за намаляване на мазнините в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастни клетки. Няма необходимост да се прилага пълна или локална анестезия, защото процедурата е напълно безболезнена. В резултат мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина намалява.
За постигане на оптимален резултат се препоръчва прилагането на поне 3 процедури през 8 седмици.

-30% на термолиполиза със SculpSure® /всички зони/
SculpSure® е иновативна технология за нехирургично извайване на перфектните контури на тялото. Уредът повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима.
За постигане на оптимален резултат се препоръчва прилагането на поне 3-4 процедури през 6 седмици.

-40% на мускулна стимулация с truSculpt®flex /всички зони/
truSculpt®flex е мускулно неинвазивно скулптуриращо устройство, което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки отделен пациент. По време на една тренировка се постигат 54 хил. мускулни съкращения.
Забележителни резултати могат да бъдат постигнати с най-малко 4 процедури. Може да се наложи допълнително лечение за постигане на персонализирани резултати. Препоръчителният брой процедури е 2 пъти седмично с интервал между тях 2 до 5 дни.

-40% на премахване на целулит сBTL Emtone® /всички зони/
BTL Emtone® е единственият уред, който въздейства едновременно и директно върху причините за поява на целулит. Процедурата е подходяща за всеки, който търси ефективно решение за намаляването на целулита и цялостно подобряване на вида на своята кожа. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице портокалова кожа.
Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 4 и 8 процедури, реализирани през седмица.

-40% на премахване на целулит сMaximus /всички зони/
Maximus значително подобрява и подмладява избрани зони от лицето и тялото. Позитивните резултати за зони на лицето включват намаляване на бръчки, белези от акне и признаците на стареене, стягане на отпусната кожа, подобряване на нейната текстура, както и отстраняване на други несъвършенства. Резултатите за зони на тялото включват локално намаляване на мазнините и обиколката, лечение на целулит, видимо намаляване на стрии и белези.

Зад процедурата Maximus стоят две иновативни технологии: TriPollar® RF и DMA:

  • TriPollar® RF прилага топлина както на повърхностните слоеве на кожата, така и на по-дълбоките. Дълбокото затопляне насърчава производството на колаген и еластин, което води до по-стегната и гладка кожа. Загряването на мастните клетки ускорява метаболизма и ги кара да се свиват, което води до оформяне и контуриране на тялото.
  • DMA е една от първите технологии, които подобряват мускулите и мускулния тонус. Достига до различните слоеве на мускула чрез директно прилаган електрически ток, който предизвиква интервали на стимулация и релаксация за ефективно повишено мускулно натоварване.

Ново

Зарадвай себе си или близките си с

Подаръчен ваучер!

Защото го заслужавате.