Промо пакети – Процедури за лице

Sale!

299.00 лв.699.00 лв.

Промо пакети – Процедури за лице

Sale!

299.00 лв.699.00 лв.

Още един повод да те обсъждат. Или няколко.

Избери от нашите специални промо пакети до 21.07.2023 г. Запази час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

 

Пакет „Ego “
скинбустер Saypha RICH 2 ml
299 лв. (от 480 лв.)
Saypha RICH е от семейството на скинбустерите, които представляват частично стабилизирана хиалуронова киселина. Инжектират се в кожата, с цел силна и продължителна хидратация. За оптимални резултати се препоръчва два курса от терапията.

Пакет „Vanity“
Palomar (лице) + PRP (лице)
399 лв. (от 950 лв.)
Пакетът съчетава две взаимодопълващи се антиейдж процедури. Palomar Icon™ е апаратна процедура и е сред най-ефективните технологии в света в третирането на фини линии и бръчки. За по-добра регенерация след процедурата и удължаване на ефекта ѝ се препоръчва прилагането на PRP терапия. Тя представлява извличане на кръвна плазма, богата на тромбоцити и инжектирането ѝ в третираните зони. Резултатът е по-малко фини линии, по-гладка и плътна кожа, по-стегнат контур и озарен тен.

За оптимални резултати се препоръчва тази комбинация от процедури да се изпълни от 2 до 3 пъти в рамките на 2 месеца.

Пакет „Pride“
Мезотерапия коса (2 бр.) + PRP коса (2 бр.)
499 лв. (от 1000 лв.)
Пакетът предлага двойна доза от най-ефективните терапии за заздравяване и сгъстяване на косата. Благодарение на мезотерапията се инжектират витамини и други микроелементи, които подхранват, възстановяват хидробаланса на скалпа и заздравяват структурата на косъма. PRP терапията от своя страна спомага за стимулиране на космения фоликул и ефективно се бори с косопада.

Пакетът се използва в рамките на две посещения. За оптимални резултати курсът може да се повтори след 14 дни.

Пакет „Bold“
HIFU (средна и долна част лице) + Мезотерапия Cellutrux двойна брадичка (1 бр.)
599 лв. (от 1150 лв.)
Пакетът е подходящ за по-зряла кожа, където са налице отпускане на кожата и загуба на еластичност. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е съвременна неинвазивна алтернатива на оперативния фейслифтинг. В процедурата се използва високочестотен ултразвук, който работи в дълбочина без да уврежда цялостта на кожата и подкожната тъкан. Резултатът е блестящ – лифтинг ефект без болка и продължителен период на възстановяване. Терапията е подходяща както за подмладяването и стягането на определени зони от лицето, така и за цялостен „уау“ ефект.
Мезотерапията Cellutrix, инжектирана в областта на брадичката и долната челюст ефективно се бори с увисването и двойната брадичка. Продъктът съдържа неомрежена хиалуронова киселина и биоревитализиращ разтвор, специално разработен срещу липолиза („стопяване“ на мастна тъкан).

Пакет „Idol“
PicoSure Pro (лице) + бустер терапия Profhilo 2 ml
699 лв. (от 1300 лв.)
Пакетът предлага комбинация от мощни антиейдж процедури. PicoSure Pro е най-новият пикосекунден лазер за подмладяване. Използва ултракъси импулси, благодарение на което е изключително прецизен. Има впечатляващ антиейдж ефект и успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки. Бустер терапията с Profhilo представлява инжекционна процедура, която комбинира ефекта от филър и скинбустер и е идеалното допълнение след лазерната процедура. Profhilo не само ще стегне отпусната кожа, но и ще стимулира естественото производство на колаген и еластин.

За оптимални резултати курсът може да се повтори след 1 месец.

Ново

Зарадвай себе си или близките си с

Подаръчен ваучер!

Защото го заслужавате.