Промо пакети – Процедури за лице

Sale!

299.00 лв.699.00 лв.

Промо пакети - Процедури за лице

Sale!

299.00 лв.699.00 лв.

С новите пет промо пакета на Derma-Act откриваме алхимията на красотата.

Промоцията е валидна до 09 януари 2023 г. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет “Precious ”
Genesis (лице) х2 + Микродермабразио (лице) х2
299 лв. (от 520 лв.)

Пакет “Precious” е подходящ за всеки, който иска почистване на кожата в дълбочина и отстраняване на несъвършенства, като белези, фини линии и червенина.
Genesis e иновативна лазерна технология, която ефективно може да повлияе върху проблеми като розацея, белези от акне и фини линии. С нейна помощ структурата на кожата се подобрява, а размерът на порите – редуцира. Освен това Genesis стимулира и производството на нов колаген. Процедурата се извършва без упойка и може да се прилага по всяко време от годината.
Микродермабразио е неинвазивна апаратна процедура, която използва механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум за отстраняване на повърхностния епидермален слой на кожата.

Процедурите от този пакет са много подходящи за подготовка на кожата за процедури от другите пакети.

Пакет “Cleo”
Palomar (лице) + PRP
399 лв. (от 950 лв.)

Пакет “Cleo” съчетава две взаимодопълващи се антиейдж процедури. Palomar Icon™ е апаратна процедура и е сред най-ефективните технологии в света в третирането на фини линии и бръчки. За по-добра регенерация след процедурата и удължаване на ефекта ѝ се препоръчва прилагането на PRP терапия. Тя представлява извличане на кръвна плазма, богата на тромбоцити и инжектирането ѝ в третираните зони. Резултатът е по-малко фини линии, по-гладка и плътна кожа, по-стегнат контур и озарен тен.

За оптимални резултати се препоръчва тази комбинация от процедури да се изпълни от 2 до 3 пъти в рамките на 2 месеца.

Пакет “Apollo”
CO2 (лице) + Микронийдлинг (лице)
499 лв. (от 950 лв.)

Пакет “Apollo” е подходящ за хора, които търсят цялостен рисърфисинг на кожата. CO2 е аблативен лазер, който отстранява слоеве от увредена кожа. По този начин се стимулира регенерацията на кожата, като крайния резултат е подмладяване, подобряване на текстурата и стягане. Повлияват се дълбоки бръчки, разширени пори и белези.
Процедурата микронидлинг извършва механично стимулиране на колагена, като чрез фини иглички образува микроскопични каналчета в епидермиса. Двете процедури се извършват в една сесия и възстановителният период може да отнеме до 10 дни.

За оптимални резултати се препоръчва тази комбинация от процедури да се изпълни 2 пъти в рамките на 2 месеца.

Пакет “Prestige”
PicoSure Pro (лице) + Фотоподмладяване – IPL (лице)
599 лв. (от 1400 лв.)

Пакет “Prestige” предлага комбинация от мощни антиейдж процедури с едни от най-иновативните лазерни технологии на пазара. PicoSure Pro е най-новият пикосекунден лазер за подмладяване. Използва ултракъси импулси, благодарение на което е изключително прецизен. Има впечатляващ антиейдж ефект и успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки.

Фотоподмладяването или известно още като IPL  е технология за оптимизирана пулсираща светлина. С нея се подобряваща тона, текстурата и цялостния вид на кожата. Лечението е неинванзивно и е идеално за намаляване на хипер-пигментация, розацея и други кожни проблеми.

За оптимални резултати се препоръчва тази комбинация от процедури да се изпълни 2 пъти в рамките на 2 месеца.

Пакет “Royal”
HIFU (средна и долна част лице) + скинбустер Saypha Rich 2 бр.
699 лв. (от 1480 лв.)

Пакет “Royal” е подходящ за по-зряла кожа, където са налице отпускане на кожата и загуба на еластичност.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е съвременна неинвазивна алтернатива на оперативния фейслифтинг. В процедурата се използва високочестотен ултразвук, който работи в дълбочина без да уврежда цялостта на кожата и подкожната тъкан. Резултатът е блестящ – лифтинг ефект без болка и продължителен период на възстановяване. Терапията е подходяща както за подмладяването и стягането на определени зони от лицето, така и за цялостен „уау“ ефект.
Saypha RICH е от семейството на скинбустерите, които представляват частично стабилизирана хиалуронова киселина. Инжектират се в кожата, с цел силна и продължителна хидратация и усилване на лифтинг ефекта след процедурата HIFU.

За оптимални резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 2 сесии в тримесечен интервал.