Промо пакети - Процедури за лице

Намаление
Изчистване

299 лв.699 лв.

С новите промо пакети на Derma-Act ви предлагаме да излезете от рамката на ежедневието, за да влезете в историята на красотата.

Промоцията е валидна до 25 юли 2022 г. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет “Grazia”
Genesis (цяло лице) + мезотерапия Saypha Rich
299 лв. (от 420 лв.)

Genesis e иновативна лазерна технология, която ефективно може да повлияе върху проблеми като розацея, белези от акне и фини линии. С нейна помощ структурата на кожата се подобрява, а размерът на порите – редуцира. Освен това Genesis стимулира и производството на нов колаген. Процедурата се извършва без упойка и може да се прилага по всяко време от годината.

Saypha Rich е мезотерапия с висока концентрация на хиалуронова киселина. Използва се за заглаждане на текстурата на кожата, корекция на фините линии, възстановяване на еластичността й и дълбока хидратация.

За оптимални резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 3-4 сесии през едномесечен интервал.

Пакет “Monna”
Palomar (цяло лице) + мезотерапия околоочен контур
399 лв. (от 750 лв.)

Лазерната система Palomar ICON комбинира няколко светлинни технологии и се използва за премахване на белези, капиляри и нежелана хиперпигментация. Редуцира размера на порите, заглажда фините линии и подобрява текстурата и еластичността на кожата.

Мезотерапията е особено подходяща за деликатната зона около очите. В Derma-Act залагаме на коктейл за инжекционна мезотерапия, специално разработен за околоочния контур. Процедурата подобрява кръвообращението, запълва повърхностните бръчки и е много ефективна срещу тъмните кръгове, сухотата, следите от умора и при хлътване на очите.

За най-добри резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 3-4 сесии през едномесечен интервал.

Пакет “Flora”
Филър Saypha Filler/Volume 1 ml + Ботокс (една зона)
499 лв. (от 700 лв.)
или
Филър Saypha Filler/Volume 2 ml*
499 лв. (от 900 лв.)

*Пакетът може да се сподели в рамките на едно посещение.

Ботоксът е изпитана формула за младост и красота. Действието му се изразява във временното парализиране на определени лицеви мускули, което предотвратява образуването на нови бръчки и задълбочаването на съществуващите такива. Незаменим помощник за изглаждане на мимическите линии, корекция на „гневната“ бръчка и „пачия крак“, ботулиновият токсин има способостта да преобрази лицето, възвръщайки естествения му блясък и младежко излъчване.

Saypha Filler/Volume е хиалуронов филър, разработен за третиране на по-изразени бръчки и линии, възстановяване на обеми и корекции на контура. Благодарение на високата му плътност, след поставяне кожата е еластична и максимално хидратирана. Прилага се и при морфологична асиметрия или реконструкция на лицева липоатрофия.

Пакет “Belle”
PicoSure (цяло лице) + PRP HA
599 лв. (от 1200 лв.)

PicoSure е един от най-добрите и иновативни лазери за подмладяване. Използва ултракъси импулси, благодарение на което е изключително прецизен. Има впечатляващ антиейдж ефект и успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки.

Плазмотерапията, обогатена с хиалуронова киселина използва естествените супер-сили на организма ни в полза на красотата. Чрез инжектиране на кръвна плазма с висока концентрация на тромбоцити, тя подмладява и регенерира кожата, като значително подобрява и нейната структура. Oсобено ефeктивнa след лазерни процeдури – за максимален ефект и бързо възстановяване. Резултатът е по-малко фини линии, по-гладка и плътна кожа, по-стегнат контур и озарен тен.

За оптимални резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 3-4 сесии през едномесечен интервал.

Пакет “Aria”
HIFU (средна и долна част лице) + скинбустер Juvenus 2 ml
699 лв. (от 1400 лв.)

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е съвременна неинвазивна алтернатива на оперативния фейслифтинг. В процедурата се използва високочестотен ултразвук, който работи в дълбочина без да уврежда цялостта на кожата и подкожната тъкан. Резултатът е блестящ – лифтинг ефект без болка и продължителен период на възстановяване. Терапията е подходяща както за подмладяването и стягането на определени зони от лицето, така и за цялостен „уау“ ефект.

Juvenus е ново поколение скинбустер, съставен на базата на полинуклеотиди. Считан за един от най-иновативните продукти в естетичната медицина, той успешно хидратира кожата в дълбочина, стимулира растежа на фибробластите, изглажда фините линии и възстановява еластичността на кожата. Има силно изразено антиоксидантно действие и е препоръчителен след апаратна процедура като Hifu.

За оптимални резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 2 сесии през тримесечен интервал.