Премахване на белези от акне

90.00 лв.2000.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Премахване на белези от акне

90.00 лв.2000.00 лв.

Появата на белези от акне може да бъде предотвратена с навременно и правилно лечение, както и подходяща ежедневна грижа за кожата според предписанията на нашите дерматолози. Дори когато белезите вече са на лице съществуват различни процедури, които поотделно или в комбинация могат да ги елиминират.

В клиники Derma-Act разполагаме със следните лазерни технологии:

Laser Genesis работи чрез нежно нагряване на дълбоките слоеве на кожата. По този начин се стимулира синтеза на колаген от фибробластите. Това води до намаляване на появата на фини линии и бръчки, порите се стягат, общия тонус и текстурата на кожата се подобряват, намалява зачервяването. В комбинация с накрайника Cool view може да се третира леко до средно тежко активно акне.

Платформата Palomar Icon с накрайника 1540 е неаблативна лазерна процедура. Лазерният лъч създава тесни, дълбоки колони от коагулирана тъкан, заобиколена от здрава, нетретирана кожа. Това стимулира кожата да се самовъзстановява, като заменя старата, увредена от слънцето и други химични и физични фактори кожа с нова, по-млада и по-здрава.

Пикосекундният лазер PicoSure разбива нежелания пигмент и ремоделира дълбоките слоеве на кожата, като свива порите, подобрява текстурата, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена.

CO2 е аблативен лазер, който отстранява слоеве от увредена кожа. По този начин се стимулира регенерацията на кожата, като крайния резултат е подмладяване, подобряване на текстурата и стягане. Повлияват се дълбоки бръчки, разширени пори и белези.

Youlaser MT Quanta Systems съчетава две дължини на вълните: 10 600nm (CO2) и 1540nm (Erbium Glass), за едновремена модалност на аблативен, неаблативен и смесен рисърфисинг на кожата. Процедурата се счита за златен стандарт за намаляване на бръчки, пигментации, белези от акне, стягане на кожата и намаляване на порите.

Mикронидлинг извършва механично стимулиране на колагена, като чрез фини иглички образува микроскопични каналчета в епидермиса. Благодарение на тях, дълбоко в дермата се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, лекарства и активни молекули пигменти. Като естествена реакция в следствие от фините убождания се наблюдава засилено производство на нов колаген и еластин.

Радиочестотният микронидлинг е комбинирана терапия, която използва механичната стумулация на микронидлинг и топлинното въздействие на радиочестотни вълни. В резултат кожата се стяга, подобрява се плътността и еластичността ѝ, запълват се фини линии и се възстановяват кожни дефекти. Радиочестотните вълни са подходящи за третиране на белези от акне, както и акне в активна фаза.

Химичните пилинги представляват обработване на кожата с цел видимо подобряване на тъканната структура, третирана с външно приложение на различни ексфолиращи разтвори. Резултатите могат да варират от обикновено стимулиране на естествения за кожата ексфолиращ процес до пълно отстраняване на епидермиса и различни части на дермиса, основно чрез коагулация и протеинов синтез.

Клиника Derma-act