Звездни двойки блестят в новата кампания на Derma-Act

Две е повече от едно – това правило важи както в любовта, така и в грижата за красота. Затова поканихме няколко звездни двойки, които да представят нашите промопакети с допълващи се терапии.

Пакет „Нежност“

Повърхностен Химичен пилинг Easy Phytic /лице/ + PRP /лице/
249 лв. (410 лв.)

Химичният пилинг Easy Phytic разчита на активен „коктейл“ от гликолова, млечна, бадемова и фитинова киселини, за да възвърне здравия и свеж вид на кожата на лицето. Благодарение на поетапното освобождаване на компонентите, въздействието на Easy Phytic е многопластово и цялостно – от повърхността до най-дълбоките дермални слоеве на кожата. Ефектът от прилагането му е дълготраен, като пилингът се препоръчва при ранно фотостареене, суха кожа, повърхностна мелазма или акне. За гарантирани резултати в Derma-Аct всеки химичен пилинг се извършва от сертифициран в тази област дерматолог.

Плазмотерапията (PRP) използва естествените супер-сили на организма ни в полза на красотата. Чрез инжектиране на PRP – кръвна плазма с висока концентрация на тромбоцити, тя подмладява и регенерира кожата, като значително подобрява и нейната структура. Резултатът е по-малко фини линии, по-гладка и плътна кожа, по-стегнат контур и озарен тен. Процедурата може да си приложи във всички зони на лицето – околоочен контур, чело, скули, средна част. Подходяща е за пациенти на възраст между 20 и 80 години, като подмладяващият ефект е най-силно изразен при хора до 55 години. 

Пакет „Хармония“

Микродермабразио /лице/ + PicoSure /лице/
349 лв. (880 лв.)

Микродермабразио е бърз, приятен и ефективен начин да получите „кожа като кадифе“. Представлява неинвазивна апаратна процедура, която чрез механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум отстранява повърхностния слой на кожата. В резултат тя става по-свежа, по-мека, с по-равномерен и сияен тен. Препоръчва се за ревитализиране на потъмняла, суха или груба кожа, за дълбоко почистване, за заличаване на фини линии, петна, белези от акне, а може и просто да стане рутинна част от месечната ви програма за красота.

PicoSure® е един от най-добрите и иновативни лазери за подмладяване. Той използва ултракъси импулси, благодарение на което е изключително прецизен. Затова и рискът от увреждане на кожата около зоната на третиране е сведен до минимум. Има впечатляващ антиейдж ефект и успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на белези от акне, пигментация и татуировки. Процедурата с PicoSure® е неинвазивна, продължава до 25 минути, има кратък период на възстановяване и отлично може да се впише в забързания график на всеки градски човек.

Пакет Привличане

Филър Saypha Filler/Volume /1 мл/ + ботокс /една зона/
449 лв. (650 лв.)

Дермалният филър Saypha® е разработен за третиране на по-дълбоки бръчки, възстановяване на обеми и корекции по контура. Той се справя изключително добре с тези проблеми, благодарение на високата си плътност. Хиалуроновата киселина е ключовата съставка в продукта, а след поставянето му кожата става гладка, еластична и максимално хидратирана. Филърът се прилага с успех и при реконструкция на лицева липоатрофия или морфологична асиметрия. 

Инжекциите с ботокс, или ботулинов токсин, са изпитана формула за подмладяване и красота от няколко десетилетия насам. Те са най-често извършваната естетична процедура в световен мащаб. Действието на ботокса се изразява във временното парализиране на някои лицеви мускули, което предотвратява образуването на нови бръчки и задълбочаването на вече съществуващите. Той е незаменим при изглаждането на мимическите линии по лицето и шията, особено за корекция на „гневната“ бръчка между веждите, на така наречения „пачи крак“ в околоочната зона, както и в зоната около устните. В състояние е за минути да преобрази лицето с уморен вид, възвръщайки му естествения блясък и младежко излъчване.

Пакет Любов

Филър Restylane /1 мл/ + ботокс /една зона/
549 лв. (810 лв.)

Филърите Restylane са най-използваните продукти за естетични корекции в света, базирани на хиалуронова киселина. Тази в Restylane не е от животински произход и затова рискът от алергични реакции при употребата им е минимален. Най-често филърите се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обеми в различни зони и коригиране на устните. Restylane е безопасен продукт за разкрасяване, който не оказва влияние върху изражението или мимиките на лицето. Резултатите са на лице веднага след процедурата, а цялостният ефект от нея е елегантно освежаване на визията и чудесно самочувствие.

Инжекциите с ботокс, или ботулинов токсин, са изпитана формула за младост и красота от няколко десетилетия насам. Те са най-често извършваната естетична процедура в световен мащаб. Действието на ботокса се изразява във временното парализиране на някои лицеви мускули, което предотвратява образуването на нови бръчки и задълбочаването на вече съществуващите. Той е незаменим за изглаждането на мимическите линии по лицето и шията, специално за корекция на „гневната“ бръчка между веждите и на „пачи крак“, както и в зоната около устните. Много успешно се прилага за контролиране на нежеланото изпотяване и особено в областта на челото. В състояние е да преобрази лицето с уморен вид, възвръщайки му естествения блясък и младежко излъчване.

Пакет Страст

HIFU /средна и долна част лице/ + Palomar /лице/
649 лв. (1600 лв.)

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е съвременна неинвазивна алтернатива на оперативния фейслифтинг. В процедурата се използва високочестотен фокусиран ултразвук, който работи в дълбочина без да уврежда цялостта на кожата и подкожната тъкан. Резултатът е блестящ – лифтинг ефект без болка и продължителен период на възстановяване. HIFU се извършва с помощта на първокласната ултразвукова система Doublo-S, като терапията е подходяща както за подмладяването и стягането на определени зони от лицето, така и за цялостен „уау“ ефект.

Лазерната система Palomar ICON комбинира няколко светлинни технологии и има разнопосочно действие. Използва се за премахване на капиляри, хиперпигментации, за намаляване размера на порите, заглаждане на фините линии и подобряване текстурата и еластичността на кожата. Palomar ICON дава отлични резултати и при третирането на белези от различен произход –  хирургически, акне и други. Препоръчително е да се прави през студените месеци (от октомври до май), за да се избегне появата на пигментация. Процедурата протича с минимален дискомфорт – леко усещане за “боцкане“ и топлина. Веднага след това кожата се зачервява и се появява лек отток. В следващите 24 до 48 часа тези симптоми постепенно отшумяват, като пълно възстановяване на дермата се наблюдва от 7 до 10 дни след извършване на процедурата.