Влез в историята на красотата

Красотата е най-древната форма на изкуство.

С новите промо пакети на Derma-Act ви предлагаме да излезете от рамката на ежедневието, за да влезете в историята на красотата.

Промоцията е валидна до 25 юли 2022 г. на място в клиниката или онлайн. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

За цялостно освежаване на вашата визия препоръчваме промо пакет Grazia.

Срещу 299 лв. (от 420 лв.) получавате лазерна терапия Genesis (цяло лице) и мезотерапия Saypha Rich.

Genesis e иновативна лазерна технология, която ефективно може да повлияе върху проблеми като розацея, белези от акне и фини линии. С нейна помощ структурата на кожата се подобрява, а размерът на порите – редуцира. Освен това Genesis стимулира и производството на нов колаген. Процедурата се извършва без упойка и може да се прилага по всяко време от годината.

Saypha Rich е мезотерапия с висока концентрация на хиалуронова киселина. Използва се за заглаждане на текстурата на кожата, корекция на фините линии, възстановяване на еластичността й и дълбока хидратация.

За оптимални резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 3-4 сесии през едномесечен интервал.

Следващо ниво грижа за кожата е гарантирано от процедурите, включени в промо пакет Monna: лазерна процедура за лице с Palomar в комбинация с мезотерапия на околоочен контур, сега на промоционална цена от 399 лв. (от 750 лв.)

Лазерната система Palomar ICON комбинира няколко светлинни технологии и се използва за премахване на белези, капиляри и нежелана хиперпигментация. Редуцира размера на порите, заглажда фините линии и подобрява текстурата и еластичността на кожата.

Мезотерапията е особено подходяща за деликатната зона около очите. В Derma-Act залагаме на коктейл за инжекционна мезотерапия, специално разработен за околоочния контур. Процедурата подобрява кръвообращението, запълва повърхностните бръчки и е много ефективна срещу тъмните кръгове, сухотата, следите от умора и при хлътване на очите.

За най-добри резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 3-4 сесии през едномесечен интервал.

Силните играчи в бюти индустрията открай време са ботоксът и хиалуроновите филъри. Те са в основата и на промо пакет Flora, който ви позволява да избирате между 2 ml Saypha Filler/Volume (оригинална цена 900 лв.), идеален за споделяне с приятел* или комбинация на 1 ml Saypha Filler/Volume с ботокс в една зона (оригинална цена 700 лв.). Стойността на пакета е 499 лв.

Ботоксът е изпитана формула за младост и красота. Действието му се изразява във временното парализиране на определени лицеви мускули, което предотвратява образуването на нови бръчки и задълбочаването на съществуващите такива. Незаменим помощник за изглаждане на мимическите линии, корекция на „гневната“ бръчка и „пачия крак“, ботулиновият токсин има способостта да преобрази лицето, възвръщайки естествения му блясък и младежко излъчване.

Saypha Filler/Volume е хиалуронов филър, разработен за третиране на по-изразени бръчки и линии, възстановяване на обеми и корекции на контура. Благодарение на високата му плътност, след поставяне кожата е еластична и максимално хидратирана. Прилага се и при морфологична асиметрия или реконструкция на лицева липоатрофия.

*споделянето на 2 ml Saypha Filler/Volume трябва да се изпълни в едно посещение.

Пакет Belle включва лазерно подмладяване с PicoSure на цяло лице в комбинация с плазмотерапия, обогатена с хиалуронова киселина за гарантирано освежаване на визията и цялостно младежко излъчване. Промо цената на офертата е 599 лв. (от 1200 лв.)

PicoSure е един от най-добрите и иновативни лазери за подмладяване. Използва ултракъси импулси, благодарение на което е изключително прецизен. Има впечатляващ антиейдж ефект и успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки.

Плазмотерапията, обогатена с хиалуронова киселина използва естествените супер-сили на организма ни в полза на красотата. Чрез инжектиране на кръвна плазма с висока концентрация на тромбоцити, тя подмладява и регенерира кожата, като значително подобрява и нейната структура. Oсобено ефeктивнa след лазерни процeдури – за максимален ефект и бързо възстановяване. Резултатът е по-малко фини линии, по-гладка и плътна кожа, по-стегнат контур и озарен тен.

За оптимални резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 3-4 сесии през едномесечен интервал.

Почетното място сред нашите промо оферти сме отредили на пакет Aria, който включва неоперативен лифтинг с HIFU на средна и долна част лице в комбинация със 2 ml скинбустер Juvenus. Сега за 699 лв. (оригинална цена 1400 лв.)

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е съвременна неинвазивна алтернатива на оперативния фейслифтинг. В процедурата се използва високочестотен ултразвук, който работи в дълбочина без да уврежда цялостта на кожата и подкожната тъкан. Резултатът е блестящ – лифтинг ефект без болка и продължителен период на възстановяване. Терапията е подходяща както за подмладяването и стягането на определени зони от лицето, така и за цялостен „уау“ ефект.

Juvenus е ново поколение скинбустер, съставен на базата на полинуклеотиди. Считан за един от най-иновативните продукти в естетичната медицина, той успешно хидратира кожата в дълбочина, стимулира растежа на фибробластите, изглажда фините линии и възстановява еластичността на кожата. Има силно изразено антиоксидантно действие и е препоръчителен след апаратна процедура като Hifu.

За оптимални резултати е препоръчително пакетът да се изпълни в 2 сесии през тримесечен интервал.