Universkin™ – иновативна медицинска козметика

Universkin™ e френска фармацевтична компания, основана през 2006г., чиито продукти се предлагат в над 30 страни. Компанията е фокусирана върху разработването на иновативни технологии за грижа и подобряване състоянието на кожата. Екипът от специалисти, който работи по създаването на серумите, е съставен от едни от най-добрите дерматолози, хирурзи, биолози, химици и фармацевти във Франция. Те са се посветили на иновации, които подобряват функциите на Вашата кожа – Functional Dermalotoly™.

Подходът на Universkin™ е прост и революционен. Базира се на избора на активни съставки, концентрация, продължителност на прилагане. За първи път лекарят може да предложи медицинска козметика, която дава реални резултати.

Процесът

Определянето на Вашата индивидуална формула започва с попълване на въпросник, с помощта на който ще бъдете насочени към най-подходящите за Вас активни съставки.

Заедно с дерматолозите в Derma-Act ще определите съставките, желаната от Вас текстура, като са възможни 1159 комбинации в 57 различни концентрации. За по-малко от 1 минута Вашият персонализиран серум ще бъде приготвен пред очите Ви. Срокът на годност за употреба е до 8 седмици от датата на приготвянето и предписването ѝ от дерматолога.

Предимства

ПРЕЦИЗНОСТ

Активните съставки, от които се нуждаете в подходящата концентрация.

ЕФИКАСНОСТ

Чистота и свежест на избраните активни съставки за постигане на научно доказани резултати

БЕЗОПАСНОСТ

Изпитани под дерматологичен контрол, активните съставки са съобразени с природата на кожата. Минимален риск от възпаление и алергия.

ПРИСПОСОБИМОСТ

Вашата формула се променя заедно с Вас – възраст, сезон, зона на лицето.

Защо при нас

Екипът ни е силно свързан с визията на компанията, че лекарят е най-добрият, независим експерт, който може да идентифицира потребностите на кожата. Знаем, че с Universkin™ ние имаме възможност да създадем идеалната индивидуална козметика за нашите пациенти и се радваме, че можем да Ви предложим още по-пълноценна грижа за Вашата кожа.

По повод началото на партньорството ни с Universkin™ и водени от желанието да Ви запознаем с възможностите на продуктите им, нашият екип Ви подарява нощен серум, в случай че решите да се възползвате от дневен такъв.

За да запишете час или за да разберете повече за самия продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0889 74 14 17 или да ни пишете на официалната ни Facebook страница.