Трансплантация на коса в Derma-Act?

Какви са изискванията за успешна трансплантация на коса? Защо да изберем метода FUE? Как се избира донорска страна и каква ще бъде трайността на резултатите? 

На тези и на всички индивидуални въпроси, свързани с присаждането на коса, ще отговори специалистът с над 12 години опит в трансплантацията на коса по метода FUE д-р Панайотис Колиатос. 

Персоналните консултации ще се проведат на 26.06. и 27.06. в Derma-Act Infinite, ул.“Папрат“6В.

Цените ще са преференциални, а консултациите безплатни. Затова местата и за двата дни са ограничени. Запиши си час на 02/450 80 80 или 0889 74 14 17 или ни пиши във Facebook.

Повече за процедурата:

FUE е най-модерният и минимално инвазивен метод за присаждане на коса. За разлика от други остарели методи като FUE strip и FUT, методът FUE представлява автоматично поставяне на импланти чрез специални имплантни устройства. По този начин не се причиняват белези и травми, а растежът на косата е максимално естествен поради способността на импланта да се адаптира спрямо зоната на поставяне. Освен за трансплантация на коса методът FUE се прилага и при случаи като възстановяване на вежди, които са започнали да изтъняват, сгъстяване на брада, корекция на белези в резултат на предишни операции и други.

Повече за д-р Колиатос:

Д-р Панайотис Колиатос завършва висшето си образование в Medical School of the Aristotle University през 2007 г. в Солун. Специализира по специалността си и е научен сътрудник в Pediatrician Clinic Of General Hospital Papageorgiou, Thessaloniki. Членува в Американската асоциация на хирурзите и Медицинската асоциация в Солун. Специализира се като хирург по трансплантация на коса по метода FUE и към днешна дата има над 12 години опит в областта. От 2018 г. е главен хирург по трансплантация на коса по метода FUE във Figura Clinica, Солун.