Трансплантация на коса на -50%

Подгответе се за смела трансформация на вашата визия с поразителната ни отстъпка от -50% на трансплантация на коса до 15 октомври в клиника Derma-Act!

Но има и още! Възползвайте се и от БЕЗПЛАТНА консултация, за да се уверим, че сте на правилния път към преобразяването на вашата коса. Нашият екип от професионалисти ще следи прогреса на всеки етап по пътя, персонализирайки процеса според вашите уникални нужди.

Запазете своя час за консултация на 0889 741 417 или 0882 772 771.

Как извършваме присаждането на коса в Derma-Act?

Присаждането на коса по метода FUE (Екстракция на фоликуларна единица) е най-надеждният метод за присаждане на коса. В клиники Derma-Act базираме всяка процедура по метода FUE на детайлна подготовка и прецизно изпълнение. Използваме най-модерните диагностични медицински технологии, за да планираме вашата трансплантация на коса стъпка по стъпка като увеличим максимално жизнеспособността на космените ви фоликули.

Как можем да сме сигурни в резултата?

Derma-Act гарантира резултатите на своите пациенти чрез серия от преброяване на космените фоликули преди и след присаждането, с помощта на иновативната експертна технология за визуализация FotoFinder. По този начин предлагаме гаранция за всеки космен фоликул, който плащате, въз основа на която извършваме допълнително FUE безплатно, в случай, че се установи, че някои космени фоликули не са поникнали (освен естествено приемливо отклонение от 5% ).

За повече информация относно самата процедура може да научите тук.