д-р Константинос Пагидас, дерматолог

д-р Константинос
Пагидас

дерматолог, собственик

Д-р Константинос Пагидас е завършил Медицински университет в София през 2006г. След това специализира в Катедра по дерматология, венерология и алергология във ВМА. Част е от екипа на клиника Via-Medica от 2013-та до края на 2016-та година.

Докторант е по лечение на хипер и хипо пигментации с лазерни процедури. Завършил е специализация по пигментации и премахването им с CO2 лазер, други лазери, както и с локални средства.

Понастоящем е собственик и дерматолог в Клиника за Дерматология и Естетика Derma-Act.

Допълнителна квалификация:

 • Участие в клиничен курс на обучение ICON by Cynosure, проведен за клиника Derma-Act, София, 2021 г.
  Удостоверение за участие в клиничен курс за обучение по Айкън (Icon) от Синошуър (Cynosure), проведено в Клиника Derma-Act София, 2021 г.
 • Обучение на PicoSure by Cynosure, a Hologic Company, проведено за Клиника Derma-Act, София, 2019 г.
  Удостоверение за участие в курс за обучение Пикошуър (Picosure) от Синошуър (Cynosure), Компания на Холоджик (Hologic). Проведено в Клиника Derma-Act, София, 2019 г.
 • Обучение за SculpSure (Body and Submental) by Cynosure, a Hologic Company, проведено в Клиника Derma-Act, София, 2019 г.
  Удостоверение за участие в курс за обучение по Скълпшуър (Sculpsure) от Синошуър (Cynosure), Компания на Холоджик (Hologic). Проведено в Клиника Derma-Act, София, 2019 г.

Членство:

   • Член на Български лекарски съюз (БЛС)

Извършвани процедури:

Д-р Пагидас извършва: дерматологични и естетични консултации; дерматоскопия; премахване на кожни образувания с течен азот; процедури с апаратите CO2, Youlaser, Palomar Icon и PicoSure.

Интервюта:
Forbes 2021
Beautynews 2021