Супергероите на Derma-Act

Промоционални оферти за естетични процедури

Седем супер оферти за красота

Филърите и ботулиновият токсин са суперсилите на естетичната дерматология в днешно време. Затова и Derma-Act ви предлага седем супер пакета за красота – сега на супер цени и представени от нашите супер дерматолози.

Промоцията е валидна до 9 май 2022 г. на място в клиниката или онлайн. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

д-р Ана Битолска
Филър Saypha 1ml + Saypha Rich
399 лв. (от 690 лв.)

Супер комбинацията от д-р Ана Битолска се състои от две взаимнодопълващи се процедури – мезотерапия Saypha® Rich u любимият на всички филър Saypha®.
Saypha® е хиалуронов филър, разработен за третиране на бръчки, възстановяване на обеми и корекции на контура. Благодарение на високата му плътност, след неговото поставяне кожата се радва на еластичност и максимална хидратация.
Saypha® Rich е мезотерапия със супер концентрация на хиалуронова киселина и в този случай играе ролята на поддържаща процедура, която има за цел да удължи ефекта от филъра, като същевременно хидратира кожата в дълбочина.

д-р Мая Куртишева
Филър Saypha 2 х 1ml*
499 лв. (от 900 лв.)

*пакетът е с опция за споделяне

Удвоете силите на Saypha® Fillеr със специалната оферта на д-р Мая Куртишева. Хиалуроновият супер филър е разработен за третиране на по-дълбоки бръчки, възстановяване на обеми и корекции на контура. Подходящ е за моделиране на скули, запълване на хлътнали слепоочия и цялостен лифтинг на лицето. Благодарение на високата му плътност, след поставянето му кожата става еластична и хидратирана. Инжектира се в средния до дълбокия дермален слой за постигне на максимално естествен вид и гарантиран дълготраен резултат.

д-р Мариела Клаклова
Филър Restylane 1ml + ботокс (1 зона)
599 лв. (от 850 лв.)

Супер предложението на д-р Мариела Клаклова не само представя изпитаната формула за младост – ботокс в съчетание с филър Restylanе, но и предлага комбинацията на супер цена – купувате 1 ml филър и получавате процедурата с ботулинов токсин безплатно.
Restylanе са едни от най-използваните хиалуронови филъри за естетични корекции в света. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обеми и коригиране на устните. Резултатите са видими веднага след процедурата, а в комбинация с ботокс – незаменим при изглаждането и предотвратяването на образуването на нови мимически линии по лицето и шията ­– освежената младежка визия и повдигнато самочувствие са ви гарантирани.

д-р Виктор Георгиевски
Филър Juvéderm® 1ml + ботокс (1 зона)
599 лв. (от 850 лв.)

Специалната оферта на д-р Виктор Георгиевски включва супергероите – Juvéderm® и ботокс. При закупуване на 1ml филър Juvéderm® получавате безплатно 1 зона ботокс.
Хиалуроновите филъри Juvéderm® съдържат биоразградим инжекционен гел, който възстановява обема и изглажда дори и най-забележимите бръчки. Дискомфортът при инжектирането е минимален, а предварителните противоалергични тестове – излишни, тъй като филърите Juvéderm® не съдържат причиняващи алергия съставки от животински произход. Ефектът от процедурата настъпва веднага, а за по-трайни резултати комбинацията с ботокс е препоръчителна. Незаменим за изглаждането на мимическите линии по лицето и шията, за корекции на „гневната“ бръчка и „пачия крак“, както и в зоната около устата, ботулиновият токсин от край време е верен съюзник в надпреварата с времето.

д-р Камелия Присадашка
Филър Restylane 2 х 1ml*
899 лв. (от 1200 лв.)

*пакетът е с опция за споделяне

Инжектирайте си супер доза самочувствие с филъра Restylane и предложението на д-р Камелия Присадашка.
Restylane са едни от най-използваните филъри за естетични корекции в света, базирани на хиалуронова киселина. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обема в различни зони и коригиране на устните. Резултатите са видими веднага след процедурата, а цялостният ефект от нея е елегантно освежаване на визията и чудесно самочувствие.

д-р Мария Хаджийска
Филър Juvéderm®  2 х 1ml*
899 лв. (от 1200 лв.)

*пакетът е с опция за споделяне

Двойна доза филър Juvéderm®  от д-р Мария Хаджийска – на супер цена и с възможност за ползване от двама.
Хиалуроновите филъри Juvéderm® представляват стерилни, апирогенни, физиологични разтвори на свързана хиалуронова киселина от неживотински произход. Одобрени са от Американската агенция за контрол на храните и медикаментите (FDA) и съдържат биоразградим инжекционен гел, който възстановява обема и изглажда дори и най-забележимите бръчки. Дискомфортът при инжектирането е минимален, а предварителните противоалергични тестове – излишни, тъй като филърите Juvéderm® не съдържат причиняващи алергия съставки.

д-р Владислава Чилингирова
Биостимулиращ филър Sculptra® + Ботокс (1 зона)
999 лв. (от 1250 лв.)

Супер комбинацията от д-р Владислава Чилингарова се състои от две супер процедури – биостимулиращ филър Sculptra® и терапия на една зона с ботулинов токсин.
Sculptra® е нехиалуронов филър за оформяне на контура на лицето и тялото. Съставен е от млечната киселина, която се среща естествено в организма ни. Веднъж инжектиран, той стимулира производството на колаген. Прилага се за коригиране на бръчки и за „омекотяване“ на изпъкнали костни структури на лицето. Със Sculptra® може да се създаде обем и повдигане на задните части, както и да се третират зони като бицепси, трицепси и гръб. В комбинация с неизменния спътник в надпреварата с годините – ботоксът – младежката визия ви е гарантирана.