Skin Sensations – най-добрите лазерни процедури

Подарете на кожата си специално усещане, защото тя го заслужава. С новите пакети Skin Sensations ви предлагаме пет комбинации с нашите най-добри лазерни процедури, за да поглезите лицето си на супер цени. В Cotton, Velvet, Satin, Cashmere и Silk сме съчетали терапиите така, че да се допълват съвършено и да подсилват действието си за максимален „уау“ ефект. Пакетите се комбинират чудесно помежду си, така че изборът ви как да се погрижите оптимално за визията си става още по-лесен.
Промоцията е валидна до 9 май 2022 г. на място в клиниката или онлайн. Пакетът трябва да се използва до 1 месец след като е закупен. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Какво включва Skin Sensations?

Пакет Cotton
Микродермабразио + Genesis – 2 процедури
349 лв.
(от 520 лв.)

Пакет Cotton предлага съвършената формула от процедури за здрава и освежена кожа.
Лазер Genesis е подходящ за третиране на розацея, акне и белези от акне, както и за свиване на порите. Има и силно антиейдж действие, тъй като стимулира производството на колаген, и резултатът е освежена визия и сияен тен. В комбинация с микродермабразио кожата е почистена в дълбочина, благодарение на механичната ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум, които отстраняват повърхностния слой на кожата.

Положителните промени са видими след двете процедури, като пълният протокол за оптимален ефект е до 4 процедури.

При белези от акне можете да подсилите резултатите като съчетаете с пакет Velvet.

Пакет Velvet
Palomar цяло лице + PRP
449 лв.
(от 950 лв.)

Пакет Velvet включва две идеално допълващи се антиейдж процедури.
Лазерът Palomar Icon™ е сред най-ефективните в света в третирането на фини линии и бръчки. Използва се и за намаляване размера на порите, както и за подобряване текстурата и еластичността на кожата. Плазмотерапията, при която се инжектира PRP – кръвна плазма с висока концентрация на тромбоцити, е известна с регенериращата си и антиейдж функция.
В съчетание с Palomar Icon™ тя ускорява възстановителния процес след лазерната процедура. Резултатът е обновяване на тъканите, по-стегнат контур, по-плътна, озарена кожа и цялостно подмладяване на лице. 

За да подсилите още повече подмладяващия ефект ви препоръчваме да комбинирате с пакет Satin.

Пакет Satin
TempSure® цяло лице – 2 процедури
549 лв.
(от 800 лв.)

Лидерът в радиочестотните процедури TempSure® се използва за стягане на отпуснатата кожа. Той стимулира производството на колаген и успява да намали до минимум бръчките и фините линии по лицето, да възвърне еластичността на кожата и тотално да я освежи. Процедурата е безболезнена, отпускаща и е подходяща за всеки сезон. В зависимост от размера на третираната зона, може да отнеме между 30 и 60 минути, а след нея можете веднага да се върнете към обичайната си рутина. Две терапии са отличен старт в грижата за красота, пълният протокол за оптимален ефект е между 3 и 5 процедури.

За по-изразен ефект в лифтирането на кожата можете да комбинирате с пакет Cashmere.

Пакет Cashmere
HiFu средна и долна част лице + Аква пилинг
649 лв.
(от 1070 лв.)

Пакет Cashmere предлага разкошна комбинация от процедури за подмладяване и подобряване вида на кожата. Те ще хидратират, ще стимулират производството на колаген и еластин, и най-вече ще лифтират в проблемните зони.

Аква пилинг e терапия за дълбоко почистване и регенериране на кожата чрез коктейл от специално разработени серуми и контролиран вакуум. Ефектът е чиста и хидратирана в дълбочина кожа, сияен тен и видимо освежена цялостна визия.
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е съвременна неинвазивна алтернатива на оперативния фейслифтинг. Използва се високочестотен фокусиран ултразвук, който работи в дълбочина без да уврежда цялостта на кожата и подкожната тъкан. Резултатът е блестящ – подмладяващ лифтинг ефект без болка и продължителен период на възстановяване.  

Ако освен лифтинг търсите и интензивно подмладяване и заглаждане на бръчки като ефект, можете да съчетаете с пакет Silk. 

Пакет Silk
PicoSure® цяло лице – 2 процедури
749 лв.
(от 1600 лв.)

PicoSure® е сред най-добрите съвременни лазери за подмладяване. Той е изключително прецизен, благодарение на което рискът от увреждане на кожата около зоната на третиране е сведен до минимум. Успешно заличава фини линии и бръчки, изглажда неравномерния тен и е изключително ефективен в премахването на пигментации. Процедурата с PicoSure® е неинвазивна, продължава до 25 минути, има кратък период на възстановяване. Положителните резултати са видими след две процедури, като пълният протокол за оптимален ефект е 3-4 процедури.


Silk отлично се комбинира с другите пакети от Skin Sensations. За максимален антиейдж ефект, можете да го съчетаете с пакет Velvet.