Съвършена хидратация във всяка клетка

Водата винаги ни е привличала. Като могъща стихия, която има силата да вдъхва нов живот във всичко, до което се докосне. Или като нежна и обгръщата грижа, която бавно и внимателно изглажда всички несъвършенства по пътя си. Или като уникална комбинация от двете. Точно като нашата нова серия от пакетни процедури, комбиниращи апаратни и инжекционни терапии за цялостна и дълготрайна грижа за още по-здрава и добре хидратирана кожа. Във всяка клетка.   

Офертата е валидна до 09.01.2024 г., като процедурите от един пакет се осъществяват в едно посещение. Можете да закупите пакетите на място в клиниката или онлайн. Запазете своя час още сега на 0889 741 417 или 0882 772 771.

Пакет PURE

349 лв. (от 700 лв.)
Карбонов пилинг + PRP


Пакетът е подходящ за всеки тип кожа и възраст, като особено добри резултати се наблюдават при мазна и склонна към акне кожа. Процедурите, които включва са:

Лазерен карбонов пилинг – неинвазивна, безболезнена процедура, която комбинира силата на лазерната технология и активен карбон. За целта върху лицето се нанася слой течен карбон, който прониква дълбоко в порите и в последствие се разбива на фини частици с помощта на мощния лазерен лъч на лазерната система Quanta Chrome. В резултат кожата е почистена, премахват се замърсяванията и мъртвите клетки. Лазерната енергия активира клетките, които произвеждат колаген и еластин, което води до избистряне на тена и уплътняване на кожата.

PRP (Platelet Rich Plasma) е плазма, богата на тромбоцити, която се получава след обработване на кръвта. Приложението ѝ след лазерния карбонов пилинг подпомага кожата да възвърне блясъка, прави я по-стегната, плътна и еластична. 

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, но за дълготрайни резултати е препоръчително да извършите серия от 3 процедури.

Пакет SMOOTH

449 лв. (от 880 лв.)
CO2 [лице] + Saypha® Rich 1ml


Пакетът е подходящ за всеки, който има нужда да изчисти несъвършенствата по кожата си и да възвърне нейния гладък и сияен вид. Процедурите, които включва са:

Лазерно подмладяване със CO2 –  CO2 е аблативен лазер, който отстранява слоеве от увредена кожа. По този начин се стимулира регенерацията на кожата, като крайния резултат е подмладяване, подобряване на текстурата и стягане. Повлияват се дълбоки бръчки, разширени пори и белези.

Приложението на скинбустерът Saypha® Rich, от своя страна ще гарантира силна и продължителна хидратация, благодарение на високата си концентрация на хиалуронова киселина. По този начин еластичността се възстановява и кожата се изглажда.

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, но в зависимост от състоянието на кожата е възможно нашите специалисти да препоръчат серия от няколко процедури.

Пакет BLISS

549 лв. (от 1000 лв.)
Palomar [лице] + PhilArt 2 ml


Пакетът е много подходящ за хора, които наблюдават първите признаци на стареене, като бръчици и фини линии. Процедурите, които включва са:

Лазерно подмладяване с Palomar – лазерният лъч на Palomar създава тесни, дълбоки колони от коагулирана тъкан, заобиколена от здрава, нетретирана кожа. Това стимулира кожата да се самовъзстановява, като заменя старата, увредена от слънцето и други химични и физични фактори кожа с нова, по-млада и по-здрава.

Скинбустер PhilArt –  последно поколение скинбустер, със съдържание на полунуклеотиди, които клинично доказано работят в посока изглаждане на кожата, подобряване на нейна структура и качество. Продуктът е подходящ за всички типове кожа и възрасти. Може да се прилага във всички зони, където наблюдаваме по-видими признаци на стареене.
С този пакет имате възможност да изберете между PhilArt Next, предназначен за лице, шия, деколте и ръце или PhilArt Eye за деликатната зона около очите.

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, като за оптимални резултати е препоръчително да извършите серия от 3-4 процедури.

Пакет GRACE

649 лв. (от 1300 лв.)
PicoSure [лице] + RRS® HA Long Lasting 3ml


Процедурите от този пакет са изключително подходящи за хора, които искат видимо да подмладят и подобрят състоянието на кожата си. Процедурите, които включва са:

Лазерно подмладяване с PicoSure – PicoSure работи изключително добре в ремоделирането на дълбоките слоеве на кожата, като свива порите, подобрява текстурата, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена. Късата продължителност на импулса намалява рискът от увреждане на околната кожа и по този начин се третира в най-голяма степен конкретният проблем. PicoSure е и изключително ефективен за разбиването на нежелан пигмент, което го прави предпочитан избор за третиране на пигментации и мелазма.

RRS® HA Long Lasting – хибриден инжекционен продукт, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Той съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства. Приложението на продукта след лазерната процедура ще възвърне хидратацията и здравия вид на кожата.

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, като за оптимални резултати е възможно да се направи серия от 3 процедури.

Пакет FLOW

749 лв. (от 1600 лв.)
HIFU [средна и долна част] + Juvederm® Volite 1ml


Пакетът е предназначен за хора, при които се наблюдава отпускане на кожата и загуба на еластичност. Процедурите, които включва са:

Неоперативен лифтинг с HIFU – процедура, при която се използва високо честотен фокусиран ултразвук за подмладяване на кожата. Наблюдава се не само стягане, какъвто обикновено е ефектът от ултразвук в естетичната медицина, но и лифтинг. Процедурата се извършва с помощта на първокласната система DOUBLO-S. При него термично коагулираната зона е по-широка в сравнение с други уреди, което позволява да се използва по-ниска температура и води до по-ниско усещане за болка.

Скинбустер Juvederm® Volite – специално предназначен за дълбока хидратация на кожата, като същевременно я лифтира, подобрява еластичността и цялостно подобрява вида ѝ. Необходимо е само еднократно приложение на продукта и ефектът може да трае до 6 месеца.