С Derma-Act красивите спомени остават

Животът ни е научил ревниво да пазим своите красиви спомени. С Derma-Act обаче те не остават в миналото, а продължават да ни радват в настоящето. Вземи подходящия за теб промоционален пакет и заложи на тях и в бъдеще.

Промоцията е валидна до 09 май 2023 г. Процедурите от един пакет се осъществяват в едно посещение. Можете да закупите пакетите в клиниката или онлайн. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет Roma – 299 лв. (от 640 лв.)
Мезотерапия (лице) х2 + Мезотерапия (очи) х2

Подобно на малка ваканция до някое екзотично кътче на планетата, пакет Roma е създаден, за да върне блясъка в очите и повдигне самочувствието ви. С него получавате 2 бр. мезотерапия лице и 2 бр. мезотерапия очи – процедури подходящи за всеки пол и възраст, с цел освежаване и хидратация, особено през студените месеци, когато кожата генерално страда от сухота и липса на витамини.
Мезотерапията подобрява кръвообращението, запълва повърхностните бръчки и е ефективна терапия в деликатната зона на очите при наличие на тъмни кръгове, сухота и следи от умора. Мезотерапията е и перфектно допълнение към апаратните процедури, склонни към изсушаване на повърхностния слой на кожата.
Вижте как протича процедура мезотерапия тук.

За оптимални резултати се препоръчват до 4 процедури, направени през интервал от 10 до 14 дни.

Пакет Tiffany – 399 лв. (от 920 лв.)
TempSure (лице) + PRP + Мезотерапия (лице)

За тези от вас, които отскоро се заглеждат с носталгия към снимки от отминали години, специалистите в Derma-Act препоръчват промоционалния пакет Tiffany. Пакетът включва TempSure (цяло лице), PRP и мезотерапия (лице) – изключително подходяща комбинация от процедури при първи признаци на стареене. 

При TempSure тъканите се загравят равномерно в дълбочина, като по този начин се стимулира образуването на колаген и еластин, които способстват за изглаждането на фините линии и бръчки на лицето. PRP, известна още като плазмотерапия, представлява инжектиране на кръвна плазма с висока концентрация на тромбоцити. Тя подмладява и регенерира кожата, като значително подобрява и нейната структура. Oсобено ефeктивнa е в комбинация с мезотерапия след апаратни процeдури – за максимален ефект и бързо възстановяване.
Вижте как протича подмладяване с TempSure тук.
Вижте как протича процедурата PRP тук.

За оптимални резултати се препоръчват между 3 и 6 сесии, направени през интервал от 1 месец.

Пакет Anita – 499 лв. (от 1140 лв.)
CO2 (лице) + PRP + скинбустер Saypha RICH (лице)

За да се наслаждаваме още дълго време на хубава и стегната кожа, трябва просто да се доверим на пакет Anita и опитните ръце на специалистите в Derma-Act. Промоционалният пакет включва СО2 (цяло лице), PRP и скинбустер Saypha RICH – комбинация от процедури, подходяща за по-изразени признаци на стареене или наличие на кожни несъвършенства. Не случайно зимата е изключително подходящ период за този вид терапии – с помощта на СО2 лазерът се извършва дълбок пилинг, чрез който се отстранява захабения повърхностен слой на дермата. В комбинация с инжекционните процедури PRP и скинбустер Saypha RICH, възстановителният процес се ускорява и кожата бързо придобива по-свеж и бляскав облик.
Вижте как протича лазерния рисърфисинг с CO2 тук.

За оптимални резултати се препоръчват между 2 и 4 сесии, направени през интервал от 1 месец.

Пакет Casablanca – 599 лв. (от 1200 лв.)
PicoSure (лице) + микронидлинг

Пакет Casablanca ви гарантира една незабравима и красива афера, след която ще се почувствате като нови. Промоционалният пакет включва PicoSure (цяло лице) и микронидлинг – комбинация от процедури, подходяща за хора с проблемна пигментация, фотоувреждания и изразени бръчки.

PicoSure е един от най-добрите и иновативни лазери за подмладяване. Използва ултракъси импулси, благодарение на което е изключително прецизен. Има впечатляващ антиейдж ефект и успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на белези от акне, пигментация и татуировки. В комбинация с механичната микроперфорация от микронидлинга, кожата по естествен начин се обновява и стяга.
Вижте как протича лазерното подмладяване с PicoSure тук.
Вижте как протича процедурата микронидлинг тук.


За оптимални резултати се препоръчват между 4 и 6 сесии, направени през интервал от 1 месец.

Пакет Scarlet – 699 лв. (от 1600 лв.)
HIFU (лице средна и долна част) + IPL (лице)

Тайната на младостта е заключена в пакет Scarlet. Предпочитана комбинация от процедури за пациенти с по-изявени признаци на стареене, при които са налице отпускане и загуба на еластичност, пакетът включва HIFU (средна и долна част) и IPL (цяло лице).

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е съвременна неинвазивна алтернатива на оперативния фейслифтинг. Ултразвукова технология, чрез която се стяга мускулния слой, който поддържа всички меки тъкани на лицето. Резултатът е блестящ – лифтинг ефект без болка и продължителен период на възстановяване. Фотоподмладяването (IPL) от своя страна третира фините пигментации, съдови лезии, фини бръчки и разширени пори. Комбинацията от двете процедури води до цялостен по-младежки вид и има категоричен wow ефект.
Вижте как протича неоперативния лифтинг с HIFU тук.