RE: Как се постига красотата?

Когато става дума за здравето на кожата ни, можем да се доверим само на
информация от специалисти. Но когато тази информация не е достъпна или не знаем как да я намерим, за съжаление се стига до компромиси. А такива компромиси са опасни.

Точно затова Derma-act обедини BG-mamma, Момичетата от града, Хубава жена и Facebook групите “Майките на София“, “Пластична и естетична хирургия” и “(Без)опасна красота” за онлайн събитие, насочено изцяло към това да отговори достъпно на вашите въпроси, свързани с грижата за кожата –„ RE: Как се постига красотата?“.

Не пропускай лайвстийма ни

На 16 септември oт 19:30 в рамките на час Алекс Петканова, Мария Силвестър и Олга Модева ще задават вашите нередактирани въпроси в лайвстрийм от Facebook страницата на Derma-act. А отговорите ще получите в реално време от водещи експерти на Derma-act – д-р Стиляна Трендафилова, д-р Мария Хаджийска и д-р Мариела Клаклова. Защото, за да се погрижим за здравето си, преди всичко трябва да сме добре информирани.

А всеки, който зададе въпрос в отговор на тази тема, автоматично участва в тегленето за 1 от общо 5 ваучера за двама за -50% на всички процедури* в Derma-act.

*НЕ ВАЖИ за козметични процедури, консултации и продуктите на Allergan, RADIESSE, RESTYLANE, както и за посещение при д-р Трендафилова и д-р Хаджийска.