Проф. Лалас & д-р Апалла – профилактичният преглед е от значение

По време на двудневното си гостуване на 13-и и 14-и декември проф. Лалас и д-р Апалла проведоха както голям брой профилактични прегледи, така и няколко дерматоскопии на записалите се пациенти. В следствие на една от тях беше установено наличие на меланом при един от прегледаните. Проф. Лалас и д-р Апалла изразиха своето силно убеждение, че открит навреме меланомът е лечим. Споделиха загрижеността си към пациенти с подобни кожни образувания или предразположение за развитието на такива и отново апелираха към провеждането на профилактични дерматологични прегледи. 

Радваме се, че присъствието на двама от световно признатите специалисти в областта на дерматологията, и в частност – борбата с рака на кожата, завърши с подобен резултат и затвърди по категоричен начин едно от нашите вярвания – превенцята и профилактиката имат значение. 

Целият ни екип е убеден, че по този начин имаме възможността да направим достъпa до дерматологична помощ максимално улеснен и свободен за хората, които имат най-голяма необходимост от адекватна лекарска грижа. 

Подобни инициативи предстоят. Следете ни, за да сте винаги информирани. 


А при въпроси или желание да ни посетите нашите специалисти са винаги на ваше разположение.

Искрено ваши,
Екипът на Derma-Act