Уголемяване на G-точка

G-точката (или точката на Графенберг) е нервно окончание, разположено на 3-5 см навътре по предната стена на влaгaлището. Стимулирането на G-точката може да доведе до оpгaзъм, но при някои жени може да бъде трудна за установяване и стимулиране.

Уголемяването на G-точката (известно още като G-shot) е процедура, при която се инжектира хиалуронова киселина в тази зона. Това я прави по-лесна за стимулиране, което води до по-голямо сeксyaлно удоволствие.

По време и след процедурата

 • Времетраене:
  Общата продължителност на процедурата може да варира от 20 до 40 минути.

 • Обезболяване:
  Нивото на болка по време на процедурата е ниско, тъй като на мястото за манипулация се поставя местна анестезия за обезболяване.

 • Възстановителен период:
  След процедурата се поставя вагинален тампон за период от 4 до 6 часа. Престой в клиниката не е необходим. Половият живот може да бъде възстановен след 24 часа. След процедурата е препоръчително да се избягва къпане в басейн, използване на сауна, посещаване на фитнес, както и упражняване на спортове колоездене и конна езда.

 • Резултати:
  Продължителността на резултатите от процедурата зависи от индивидуалните физиологични особености на пациента, но обикновено варира между 4 и 6 месеца.

 • Противопоказания:
  Въпреки че няма противопоказания, препоръчително е процедурата да се извърши в дните извън цикъла с цел по-добро визуализиране на анатомичните структури и по-голям комфорт на пациента.

  Преди процедурата е нужна индивидуална консултация с нашия гинеколог.
  Прегледът може да включва ехография и цитонамазка. На негова база се изготвя индивидуален план за извършване на процедура или комбинация от такива.

Предимства на увеличаване на G-точка с хиалуронов филър

30-минутна процедура

Минимален дискомфорт или болка

Подходяща за всички жени над 18 год. възраст

Без възстановителен период

Често Задавани Въпроси

Неинвазивна технология за дискретно, безопасно и ефективно третиране с видим константен резултат след всяка процедура, без абсолютно никакви нежелани странични ефекти. Процедурата е релаксираща и комфортна за пациента.
Отлични резултати се постигат при третиране в областта на лицето, шията и деколтето. По препоръка на Вашия дерматолог биха могли да бъдат третирани и други части на тялото.
Веднага след процедурата е възможно леко зачервяване, което изчезва до няколко часа след процедурата. Незабавно можете да се върнете към Вашия ежедневен ритъм на работа като поставите слънцезащитен крем, ако Ви предстои да се излагате на пряка слънчева светлина.
Обикновено за постигане на оптимален резултат – от 4 до 6 процедури през 4 седмици. Ефектът след първата процедура е видим, но незначителен в сравнение с постигнатия краен резултат. Консултирайте се за необходимия брой процедури с Вашия дерматолог.
Херпес и други кожни инфекции в областта на третираната зона, злокачествени кожни образувания, бременност, епилепсия и др. неврологични заболявания. Запознайте се с информираното съгласие, което ви дава допълнителна информация относно самата процедура и евентуалните рискове. Това ще е и информираното съгласие, което ще подпишете преди прилагането на процедурата.