Profhilo® Boost – дълбока хидратация и лифтинг

Profhilo® е инжекционно лечение за биоремоделиране на кожата, което действа по подобен начин на филърите, като стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса ѝ. Profhilo® се различава от филърите по това, че стимулира производството на колаген и еластин, което намалява появата на бръчки и фини линии, подобрява хидратацията и изравнява тена.

Какво представлява Profhilo®?

Биоремоделирането е иновативен подход в естетичните процедури, който стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса ѝ. Благодарение на своя състав, Profhilo® осигурява уникално двойно действие.

Биорегенериращият ефект на продукта се дължи на нискомолекулна хиалуронова киселина, която активира естествения синтез на хиалуронова киселина в кожата. Лифтинг и стягащото действие на Profhilo® е резултат на вискомолекулна хиалуронова киселина, която осигурява ремоделиране на лицевия овал.

Profhilo® ефикасно се бори с признаците на стареене, ревитализира кожните клетки и възстановява стегнатостта на кожата за дълъг период от време. Продуктът е биосъвместим, безопасен и с висока степен на чистота, което свежда до минимум страничните реакции.

Как протича процедурата?

Процедурата започва с консултация с наш дерматолог, който ще определи, дали сте правилният кандидат за Profhilo® и какви резултати може да очаквате.
След което зоната на третиране се почиства и се пристъпва към инжектиране на продукта. Profhilo® се инжектира само в 5 точки от всяка страна на лицето, което гарантира максимален комфорт по време на процедурата.
Препоръчителният протокол е 2 сесии с интервал от един месец.

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за хора с отпускане на кожата, видими бръчки, фини линии и дехидратирана кожа. Profhilo е бустер терапия, която мигновено ще стимулира производството на колаген и еластин, което ще подмлади кожата по естествен начин.
Предимствата на Profhilo

Оптимална техника на инжектиране

Необходими са общо само 10 места за инжектиране – Prohfilo се абсорбира бързо под кожата почти моментално

Бързи видими резултати

Пълният ефект от процедурата се разгръща в рамките на 3-5 дни. А резултатът трае между 6 и 9 месеца. 

Бърз възстановителен период

Страничните ефекти са минимални и могат да включват синини и подуване – те трябва да отшумят в рамките на 24 часа

Profhilo® Body за тяло

Profhilo® Body е хибриден комплекс от две различни по молекулно тегло хиалуронова киселина във висока концентрация. Profhilo® Body се намесва във физиологичния процес на стареене на кожата. Предназначен е за ремоделиране на тъканите и подобряване на отпуснатостта на кожата. Подходящ е за третиране на вътрешната страна на ръцете и коремната област.

Често Задавани Въпроси

Няма възстановителен период след прилагане на Profhilo и ще можете веднага да се върнете към ежедневните си дейности. Възможни са синини и леко подуване на местата на инжектиране, но отшумяват в рамките на 24 часа. Препоръчително е да избягвате спорт, парни бани и сауна в първите 2-3 дни след процедурата.
Profhilo съдържа ултрачиста хиалурнова киселина на IBSA, която е произведена чрез патентован процес на биоферментация от Streptococcus zooepidemicus, който се оценява в световен мащаб като "НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО" по отношение на чистота и безопасност.
Обикновено за постигане на оптимален резултат – до 2 процедури през 4 седмици и след това поддържащи процедури при необходимост. Консултирайте се за необходимия брой процедури с Вашия дерматолог.

Преди и След