Козметични терапии с Biologique Recherche

Методът Biologique Recherche се основава на 40 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни, персонализирани протоколи. Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения и без добавени аромати.

Зад какво стои Biologique Recherche?​

В основата на успеха на Biologique Recherche е тяхната ангажираност към научни изследвания. Марката тясно си сътрудничи с биолози, физиолози и дерматолози, за да създадат продукти и процедури, които се основават на последните научни достижения. Този фокус върху изследванията гарантира, че всеки продукт не само работи ефективно, но също и взема под внимание сложните биологични процеси на кожата.

Персонализирана грижа за кожата

Прави се обстоен анализ на състоянието на кожата, след което наш експерт изготвя план от персонализирани процедури, които се справят с индивидуалните проблеми, гарантирайки оптимални резултати.

Иновативни съставки

Марката е известна с използването на високи концентрации на сурови, необработени растителни, морски и биологични екстракти. Тези съставки преминават през строги тестове, за да се гарантира чистотата и потентността им, което ги прави невероятно ефективни в борбата с разнообразни кожни проблеми.

Професионални терапии

В нашия специализиран кабинет ще откриете богатото разнообразие от терапии, сред които иконичната Remodeling Face, Booster терапии за лице и тонизиращи терапии за тяло. За поддържане на ефекта от терапията, наш специалист ще препоръча и продукти за домашна грижа.

В пазар, наситен с променящи се трендове и преувеличени обещания, Biologique Recherche се отличава със своята автентичност и персонализирана грижа за кожата, базирана изцяло на клинични проучвания. Марката успя да преобърне конвенционалния подход в грижата за кожата, благодарение на своята ангажираност към иновациите, персонализирана грижа и трансформиращи резултати.

Само в клиника Derma-Act Infinity може да откриете богатата гама от процедури на Biologique Recherche, както и продуктите за домашна грижа.

Свържете се с нас, за да се потопите в света на Biologique Recherche и уникалните терапии за лице и тяло.

Терапии

 • Терапия за деликатната зона около очите (60 мин.)
  Облекчава усещането за опънатост в областта на околоочния контур. Помага на кожата в зоната около очите да елиминира отпадъците и токсините. Подобрява снабдяването с кислород по повърхността и осигурява хидратиращи активни съставки, които изпълват и успокояват кожата. Удължава младежкия и свеж вид, като намалява наличието на фини линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки.

 • Модул Ко–Фактор маска PIGM 400 (30 мин.)
  За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим Masque PIGM 400 – с висока концентрация на изсветляващи активни съставки и антиоксиданти. Тази маска намалява наличието на пигментации по кожата и възстановява блясъка на кожата.

 • Модул Ко–Фактор маска Biologique Feerie (30 мин.)
  За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Biologique Feerie за изпъване на отпуснатата кожа, тонизиране и цялостна ревитализация. Освежава и успокоява, изглажда лицето, хидратира и изравнява тена.

 • Кислородна терапия „VIP О2”, срещу замърсяванията на околната среда (45 мин.)
  Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава. Стяга порите, подобрява регенерацията и ревитализацията на епидермиса. Интензивно хидратира горните слоеве на епидермиса.

 • Хидратираща терапия за сияен тен /Hydreclat/ (45 мин.)

  Изчиства кожата и стяга порите. Прави тена сияен и равен. Тонизира, хидратира и възстановява бариерната функция на епидермиса.

 • Себум Ре–балансираща процедура /Soin Sebo-Reequilibrant/
  Регулира секрецията на себум. Изчиства и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата – за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна, персонализирана програма за лечение на акне, изготвена от наш специалистит.

 • Хидратираща процедура за чувствителни състояния на кожата /Soin Biosensible/ (60 мин.)
  Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса, осигурява комфорт и защита. Една цялостна терапия за възстановяване на особено чувствителните, стресирани и дехидратирани състояния на кожата. Препоръчително е да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

 • Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце (60 мин.)
  Тази терапия се прилага по специфичен протокол според излагането на слънце. За да може кожата да понесе стреса на вредните UV лъчи, тя трябва да получи подходяща грижа най-малко месец преди активния летен сезон или екзотичната почивка.

 • Модул Супер бустер с апарат Remodeling Face® (30 мин.)
  Повдига клепачите, подчертава формата на очите, за по–изявени скули, ремоделиране на лицето, по–малко видими бръчки, сияен тен. Високотехнологично био-стимулиране, апарат Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток /галваничен, средна и висока честота и „електропорация”/ за незабавни и дълготрайни резултати.

 • Ремоделираща процедура МС110 /Soin MC110 Restructurant/ (60 мин.)
  Изпълва лицето и намалява фините линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето е ремоделирана. Вашата кожа ще бъде по-гладка, чиста и видимо подмладена.

 • Процедура „Booster VIP O2“ (60 мин.)
  Booster VIP O2 е подсилването, от което вашата кожа има нужда. Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати.

 • Терапия за незабавно възстановяване /Biologique Feerie/ (60 мин.)
  Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите, очертава контура на лицето, изпълва и заличава бръчки и фини линии, и стяга кожата. Изключително възстановяваща терапия след медицински интервенции.

 • Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.” /Реструктуриращ комплекс за лице/ (60 мин.)
  Лифтинг на лицето. Ексфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране. Тази процедура съчетава тонизиращи и оформящи техники – за скулптуриране на контура и стягане на овала на лицето.

 • Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата /Soin Restructurant et Lissant/ (60 мин.)
  Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса. Незабавно възстановяваща лифтинг терапия, особено подходяща и след медицински интервенции като дермаабразио, химичен пилинг, лазер. Кожата Ви ще бъде хидратирана, гладка и тонизирана.

 • Процедура за третиране на кожи предразположени към розацея /Soin Erythros/ (60 мин.)
  Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни състояния на кожата, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки по време на терапия, видимо намаляват зачервяванията, причинени от розацея. Тази терапия предотвратява появата на симптомите, регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса, и осигурява усещане за комфорт.

 • Курс за намаляване и превенция на пигментни петна /Soin Taches Pigmentaires/ (60 мин.)
  Незабавно изсветляващо и озаряващо действие. Предотвратява появата и намалява наличието на съществуващите пигментни петна. Изравнява тена и намалява несъвършенствата. Протоколът на този курс от терапии ще бъде съставен персонално, според състоянието на кожата Ви.

 • Регенерираща процедура „Верникс” /Soin Regenerant Vernix/ (60 мин.)
  Подмладява и засилва епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване и и дава истинско „прераждане”. Терапията предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, и изглажда бръчките, причинени от дехидратация.

 • Процедура с листа от водорасли „Soin Biovector Marin“ (60 мин.)
  Процедура с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е реконтурирана и стегната, а кожата енергизирана и тонизирана. Тази терапия помага за превенция на възрастови пигментни петна.

 • Модул Ко-Фактор маска Хайвер и Колаген /Masque Collagene Caviar/ (30 мин.)
  За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Хайвер и Колаген – регенериращите качества на хайвера са тайната за красота и младост. Стимулира епидермалното обновяване, хидратира, изглажда бръчки и фини линии и намалява зачервяванията.

 • Booster Toleskin (60 мин.)
  Успокояващият бустер „Toleskin” десенсибилизира епидермиса, за да подобри прага му на толерантност и да го защити при сблъсъците му с ежедневния стрес. Намалява усещането за сърбеж и прегряване. Веднага успокоява зачервяването, като същевременно осигурява комфорт. Интензивно овлажнява кожата – тя изглежда укрепена и по-малко реактивна.

 • Лифтинг и тонизираща процедура – „Soin Integral Face Lift C.V.S + Hydreclat„ (120 мин.)
  Най-всеобхватната процедура за лице на Biologique Recherche. Изглажда, изравнява и изчиства текстурата на кожата, като същевременно повдига и тонизира епидермиса.
  Подходяща за зрели и силно дехидратирани състояния на кожата.

 • Троен лифтинг с апарат Remodeling Face® (105 мин.)
  Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Механично ексфолира епидермиса и отстранява мъртвите клетки. Изглажда текстурата на кожата и стяга порите. Увеличава реконструирането на епидермиса, тонизира, успокоява и укрепва кожата. Изравнява тена и помага да се стимулира епидермалната натурална защитна система на епидермиса. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване обема на лицето.

 • Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа”/Soin Seconde Peau/ (60 мин.)
  Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурявайки моментален лифтинг ефект. Революционната 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина, в съчетание с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавното заличаване на признаците на стареене.