Козметични терапии с Augustinus Bader

Потопете се в света на Augustinus Bader, където науката и красотата се преплитат, за да създадат едно истински луксозно преживяване за кожата. Любими на знаменитости и инфлуенсъри, продуктите на Augustinus Bader пленяват със способността да трансформират, регенират и подмладят.

Науката зад TFC8®

За четирите години от създаването на бранда, Augustinus Bader печели не една или две, а безпрецедентните 105 награди от бюти индустрията. Успехът съвсем не е случаен, а се дължи на огромния опит на професор Бадер – повече от 30 години изследвания, иновации и клинични проучвания, и създадения в резултат на това патентован комплекс TFC8® (Trigger Factor Complex).

Вълшебната формула съдържа над 40 активни съставки и има способността да насочва ключови хранителни вещества и мощни естествени компоненти към клетките, създавайки оптимална среда за клетъчно обновяване. TFC8® превръща интензивните базови формули в една по-интелигентна, адаптивна грижа за кожата и косата, способна да се справи с широк спектър проблеми – от фини линии и бръчки, хиперпигментация, целулит, до слаба или увредена коса и редица други несъвършенства, предизвикани от външни стресови фактори.

Какво е TFC8®?

TFC8® е патентована технология, подкрепена от над 30 години изследвания.

Какво съдържа TFC8®?

TFC8® е съставен от естествени аминокиселини, висококачествени витамини и синтезирани молекули, естествено намиращи се в кожата.

Как действа TFC8®?

TFC8® подхранва и защитава кожата, като стимулира вродения потенциал на кожата да се обновява.

Професионална терапия The Method

За оптимални резултати, екипът на Augustinus Bader разработва The Method Face – усъвършенстванa терапия за лице, и The Method Body – процедура за тяло, които се прилагат само в професионални условия. При тях продуктите на бранда са интегрирани в разточителни бюти ритуали със стриктна последователност и начин на нанасяне, които гарантират максималното им усвояване от кожата. Чрез активиране на фасцията посредством външни задействания (масаж), се подобряват интелигентните сигнални свойства на TFC8®, които насърчават вродената способност на дермата да се обновява и регенерира. Резултати са видими веднага след терапиите, а ползите от тях са още по-големи в дългосрочен план.

В клиники Derma-Act може да откриете както пълната линия продукти за домашно ползване на Augustinus Bader, така и да си подарите някоя от луксозните процедури за лице или тяло на марката.

Преди и След

Препоръчани