GeneO+ – антиоксидантна озаряваща терапия

GeneO+ е иновативна технология за грижа за кожата, която съчетава оксигениране, ексфолиране и вливане на основни ревитализиращи хранителни вещества. Антиоксидантната терапия за лице с GeneO+ осигурява насищане на клетките с кислород, цялостно подхранване и доказано подмладяване на кожата.

Каква е технологията на GeneO+?

Ексфолиране:
Първоначално устройството GeneO+ премахва горния слой мъртви клетки от кожата и я подготвя да приеме ценни хранителни вещества както по време, така и след терапията.

Оксигенация:
Устройството използва уникална химическа реакция, за да произвежда мехурчета въглероден диоксид, които се образуват по повърхността на кожата. Това стимулира кръвта, богата на кислород, да се концентрира в областта на лицето, което допълнително подобрява усвояването на хранителни вещества.

Лифтинг:
Радиочестотата на GeneO+ стимулира производството на колаген и еластин в кожата, като по този начин я прави по-гладка, стегната и с видимо намалени бръчки и фини линии.

Какви са ползите от терапия с GeneO+?

Естествена оксигенация на кожата,

полезна както при антиейдж, така и при коригиращи процедури

Подходяща за всеки тип кожа

дори през летния период

Богати на хранителни вещества формули

които осигуряват оптимално проникване в кожата

Гарантирана хигиена

благодарение на консумативите за еднократна употреба

За кого е подходяща терапията с GeneO+?

Антиоксидантната терапия за лице GeneO+ е предназначена за хора, които:

  • Се борят с признаците на стареене като фини линии и бръчки.
  • Усещате кожата си повяхнала, суха и нуждаеща се от обновяване.
  • Страдате от кожни проблеми като акне, пигментация и неравномерен тен.
  • Търсите неинвазивно лечение с бързи резултати.

Антиоксидантната терапия с GeneO+ може да е и прекрасно допълнение към другите ни апаратни и лазерни процедури, с цел подготовка на кожата и поддържането ѝ в чист и здрав вид.

Апаратура

Често Задавани Въпроси

Процедурата обикновено отнема около 45 минути, в зависимост от индивидуалните нужди и допълнителни услуги, които можете да изберете.

Повечето пациенти съобщават за малък или никакъв дискомфорт. Процедурата се счита за неинвазивна и безболезнена.

Възможно е да наблюдавате леко зачервяване и усещане за изтръпване след процедурата. Те обикновено отшумяват в рамките на няколко часа.

Много пациенти забелязват незабавни резултати по отношение на блясък и гладкост на кожата. За по-трайни ефекти се препоръча серия от процедури.

Да, GeneO+ антиоксидантната терапия за лице е подходяща за всички типове кожа, включително чувствителна и склонна към акне. Въпреки това се препоръчва консултация с наш квалифициран специалист, за да се определи най-доброто лечение за вас.

Препоръчителната честота може да варира в зависимост от състоянието на вашата кожа и препоръките на лекуващия ви лекар. За оптимални резултати обикновено се препоръчват ежемесечни сесии.

Да, GeneO+ антиоксидантната терапия за лице обикновено може да се комбинира с други процедури. Специалистите на Derma-Act могат да ви предложат персонализиран режим за грижа за кожата.

Преди и След