Превключи на летен режим

Сезонът на банските наближава и по този повод решихме да ви зарадваме с -40% на пет избрани процедури за тялото, които да ви настроят на лятна вълна. Изберете между Maximus – за стягане и контуриране, BTL Emtone – за намаляне на целулита, стопяване на мазнините със SculpSure или криолиполиза, и truSculpt Flex за оформяне на мускулите, за да влезете в най-добрата си форма.

Можете да закупите процедурите на промоционална цена до 20.05.2022 г. и да ги използвате до 25.07.2022 г.

Мастните натрупвания са мазнини в тялото, които не се подчиняват и на най-строгите диети и упражнения. Дори след загуба на тегло, те остават видими, нарушавайки естествената линия на тялото. Съществуват различни начини за елиминиране на излишните мастни натрупвания без операционна намеса. В клиники Derma-Act постигаме това чрез съвременни и напълно безопасни процедури, с гарантиран краен резултат.

Стягане и контуриране на тялото с Maximus


Системата Maximus е иновация, която третира кожата в дълбочина, като по този начин локално редуцира мазнините и видимо намалява наличието на стрии и целулит. Ефективността на процедурата се дължи на две иновативни технологии: TriPollar® RF и DMA.
TriPollar® RF загрява както повърхностните, така и по-дълбоките слоеве на кожата. Дълбокото затопляне стимулира производството на колаген и еластин, което води до по-стегната и гладка кожа.
DMA е иновативна технология, която подобрява мускулния тонус. Работи чрез директно прилагане на електрически ток, който предизвикава алтернативно стимулация и релаксация на мускулите. Силата, продължителността и броя на контракциите се адаптират спрямо целта на терапията, а резултатът е безопасно и ефективно увеличаване на мускулната плътност и обем.


Антицелулитна процедура с BTL Emtone®


BTL Emtone® е технология, която действа едновременно както върху наличния целулит, така и върху причините за появата му. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице портокалова кожа. Броят на процедурите е различен спрямо индивидуалните нужди на пациента и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 4 и 8 терапии, реализирани през една седмица.

Стопяване на мазнини със SculpSure®


SculpSure® е технология за нехирургично извайване на тялото. Тя премахва безопасно и ефективно нежеланите мастни клетки като повишава температурата им и по този начин разрушава тяхната структура. Работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишна мастна тъкан и гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата.

Мускулна стимулация с truSculpt®flex

truSculpt®flex е мускулно неинвазивно скулптуриращо устройство, което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки пациент. Многопосочната стимулация на truSculpt®flex дава възможност за работа върху 3 зони едновременно и до 8 зони в отделни сесии. Мускулната стимулация може да бъде насочена към специфични мускулни групи като корем, бедра, ръце, брич, използвайки три възможности за режим на лечение: prep mode (усукващи движения със затопляне и разтягане на мускулите), tone mode (режим, при който мускулите се свиват и отпускат с цел тонизиране и подобряване на издръжливостта) и sculpt mode (бързи и дълбоки контракции, с помощта на които се стимулират мускулните влакна и изгражда мускулна маса).

Стопяване на мазнини с криолиполиза

Криолиполизата е иновативна, неинвазивна процедура за редуциране на нежеланите мазнини в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастните клетки. Процедурата е напълно безболезнена и се извършва без необходимост от локална или пълна анестезия.