Пластични операции в Derma-Act

Пластични операции в Derma-Act от д-р Виолин Петров и д-р Александрос Лафчис

Опитни специалистите в областта на пластично-възстановителната и естетична хирургия – д-р Виолин Петров и д-р Александрос Лафчис се присъединиха към екипа на Derma-Act. С възможността за избор от широк спектър на пластични операции за лице и тяло и чисто новата и оборудвана според най-високите изисквания и стандарти операционна зала, клиниката отбелязва следващата стъпка към цялостна естетична грижа за своите пациенти.

Д-р Виолин Петров и д-р – Александрос Лафчис – специалисти в пластично-възстановителната и естетична хирургия


С над 30 години професионален опит, д-р Виолин Петров е извоювал завидна репутация на изключителен професионалист в своята област. Завършил висшето си образование през 1989 г. в Медицински университет – София, той продължава кариерата си като специализира обща хирургия през 1995 г., онкология през 2002 г. и пластично-възтановителна и естетична хирургия през 2006 г. Притежава магистърска степен по здравен мениджмънт. Професионален опит и умения придобива във Втора хирургия, а след това и в Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия към УМБАЛ „Александровска“, където работи като главен административен лекар до 2020 г. От 2020 г. става част от екипа на Болница Токуда Acibadem City Clinic . Също така специализира максило-фациална хирургия в парижката болница „Фош“ и реконструктивна и естетична  хирургия на глава и шия в Медицински университет­ – Каен, Франция. Член е на Български лекарски съюз, както и на българската (BULAPRAS), европейската (ESPRAS) и балканската (BAPRAS) асоциации по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. 

Д-р Лафчис завършва медицина в Медицински университет – София през 2006 г. Между 2008-а и 2014-а година работи в Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия към УМБАЛ „Александровска“. Между 2014 г. и 2019 г. работи в Клиника по изгаряния и пластична хирургия на УМБАЛСМ „Пирогов“. От 2020 г. става част от екипа на Болница Токуда Acibadem City Clinic. Професионалните му интереси покриват цялата гама на специалността – естетична, реконструктивна, изгаряния и лечение на хронични рани. Член е на Българската асоциация по пластична, възстановителна и естетична хирургия от 2018 г.

Звездният ни екип от хирурзи е на разположение, за да отговори на въпросите ви и да предложи индивидуален подход към желаната от вас визия. Повече информация за процедури, както и цени на пластичните операции, естетични корекции и манипулации, можете да откриете тук или като запишете час за консултация на тел. 0889 74 14 17 и 0882 77 27 71.