Петте лица на здравата кожа

Лицето е едно от първите неща, които забелязваме във всеки човек. То е и може би най-сигурният индикатор дали се чувстваме добре и здрави. Ето защо в Derma-Act вярваме, че грижата за кожата на лицето се простира отвъд естетическите ни предпочитания. Затова ви предлагаме нашата нова специална селекция от пакети, включващи процедури насочени изцяло за подобряване на здравето на кожата. Изберете Sassy, Iris, Touch, Halo или Blush в зависимост от конкретните нужди на вашата кожа и целите, които искате да постигнете.

Промоцията е валидна до 9 май 2024 г. Процедурите от един пакет се осъществяват в едно посещение. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет SASSY
Карбонов пилинг (2 бр.) + Лазер Genesis (2 бр.)

349 лв.

Пакетът е подходящ за всеки тип кожа и възраст, като особено добри резултати се наблюдават при мазна и склонна към акне кожа. Процедурите, които включва са:

Лазерен карбонов пилинг – неинвазивна, безболезнена процедура, която комбинира силата на лазерната технология и активен карбон. За целта върху лицето се нанася слой течен карбон, който прониква дълбоко в порите и в последствие се разбива на фини частици с помощта на мощния лазерен лъч на лазерната система Quanta Chrome. В резултат кожата е почистена, премахват се замърсяванията и мъртвите клетки. Лазерната енергия активира клетките, които произвеждат колаген и еластин, което води до избистряне на тена и уплътняване на кожата.

Лазер Genesis от Cutera Excel V+ е лазерна технология от ново поколение, която успешно третира 20 от най-често срещаните и най-упорити кожни състояния: розацея и хиперпигментации, паячни вени и “спукани” капиляри и разширени кръвоносни съдове, фини линии, бръчки и признаци на стареене, разширени пори, акне и белези от акне.

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, но за дълготрайни резултати е препоръчително да извършите серия от 3 процедури.

Пакет IRIS
CO2 [лице] + PRP
449 лв.

Пакетът е подходящ за всеки, който има нужда да изчисти несъвършенствата по кожата си и да възвърне нейния гладък и сияен вид. Процедурите, които включва са:

Лазерно подмладяване със CO2 –  CO2 е аблативен лазер, който отстранява слоеве от увредена кожа. По този начин се стимулира регенерацията на кожата, като крайния резултат е подмладяване, подобряване на текстурата и стягане. Повлияват се дълбоки бръчки, разширени пори и белези.

Непосредствено след лазерната процедура се инжектира PRP разтворът, който се извлича от кръвта на пациента. Тази кръв се обработва и се получава плазма, богата на тромбоцити, съдържащи множество растежни фактори. Освен че играят основна роля в кръвосъсирването, тези клетки са изключително важни и за регенерацията на клетките и тъканите.

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, но в зависимост от състоянието на кожата е възможно нашите специалисти да препоръчат серия от няколко процедури.

Пакет TOUCH
PicoSure [лице] + Химичен пилинг Ph formula
549 лв.

Тази комбинация от процедури е предназначена за хора, които искат да преборят пигментации, мелазма и да изгладят повърхността на кожата.

Пилингите на Ph formula се отличават от класическите химични пилинги, тъй като се основават на технологията на регенеративната медицина с концепцията за създаване на контролирано химическо възстановяване на кожата. С други думи този пилинг прави контролиран ресърфейсинг  и активно провокира ускорена форма на клетъчна регенерация в различните слоеве на кожата, като същевременно се намалява травмата и повърхностното дразнене. След пилингът не се наблюдава парене и образуване на корички, а само леко, фино залющване, докато кожата се регенерира от по-дълбоките слоеве. По този начин се коригира неравномерния цвят и текстура.

След пилингът се пристъпва към третиране на кожата с лазер PicoSure. PicoSure Pro е първият и единственият александритен пикосекунден лазер. Той работи изключително добре в ремоделирането на дълбоките слоеве на кожата, като свива порите, подобрява текстурата, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена. Късата продължителност на импулса намалява рискът от увреждане на околната кожа и по този начин се третира в най-голяма степен конкретният проблем. PicoSure Pro е и изключително ефективен за разбиването на нежелан пигмент, което го прави предпочитан избор за третиране на пигментации и мелазма.

Пакет HALO
Palomar [лице] + скинбустер Prohfilo®
649 лв.

Пакетът е много подходящ за хора, които наблюдават по-дълбоки признаци на стареене на кожата, като бръчици, фини линии и отпускане. Процедурите, които включва са:

Лазерно подмладяване с Palomar – лазерният лъч на Palomar създава тесни, дълбоки колони от коагулирана тъкан, заобиколена от здрава, нетретирана кожа. Това стимулира кожата да се самовъзстановява, като заменя старата, увредена от слънцето и други химични и физични фактори кожа с нова, по-здрава.

След обработката с лазера следва инжекционната процедура със скинбустера Prohfilo. Той предлага двойно действие, благодарение на съдържащата се хиалуронова киселина в ниско и високомолекулна формула. Това означава, че от една страна стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса ѝ и от друга страна, стимулира производството на колаген и еластин, което намалява появата на бръчки и фини линии, подобрява хидратацията и изравнява тена.

Двете процедури се извършват в едно посещение. Видим ефект се наблюдава още след първата сесия, като за оптимални резултати е препоръчително да извършите серия от 2-3 процедури през 1 месец.

Пакет BLUSH
HIFU [средна и долна част лице] + PhilArt 2 ml
749 лв.

Пакетът е предназначен за хора, при които се наблюдава отпускане на кожата и загуба на еластичност. Процедурите, които включва са:

Неоперативен лифтинг с HIFU – процедура, при която се използва високо честотен фокусиран ултразвук за подмладяване на кожата. Наблюдава се не само стягане, какъвто обикновено е ефектът от ултразвук в естетичната медицина, но и лифтинг. Процедурата се извършва с помощта на първокласната система DOUBLO-S. При него термично коагулираната зона е по-широка в сравнение с други уреди, което позволява да се използва по-ниска температура и води до по-ниско усещане за болка. Вижте как протича неоперативния лифтинг с HIFU тук.

Скинбустер PhilArt–  последно поколение скинбустер, със съдържание на полунуклеотиди, които клинично доказано работят в посока изглаждане на кожата, подобряване на нейна структура и качество. Продуктът е подходящ за всички типове кожа и възрасти. Може да се прилага във всички зони, където наблюдаваме по-видими признаци на стареене.
С този пакет имате възможност да изберете между PhilArt Next, предназначен за лице, шия, деколте и ръце или PhilArt Eye за деликатната зона около очите.