Пакет от д-р Персенски

Защото грижата за зоната “на юг от пъпа” също е важна.

Няма нищо по-хубаво от това да се чувствате добре в собствената си кожа. Но след раждане или с напредването на възрастта могат да се появят усложнения, които да накарат и най-уверената жена да изпитва неловкост и дискомфорт в ежедневието. Затова и Derma-Act ви предлага специалния пакет на д-р Персенски, включващ три взаимно допълващи се процедури – ехограф, вагинално подмладяване и интимнa биоревитализация на промо цена от 400 лв. (пълна цена 850 лв.).

Предложението е валидно до 09.05.2022 г. Може да закупите пакета и онлайн тук.

С годините и с броя на естествени раждания е нормално еластичността на вaгинaтa да намалее, което да доведе до спад на сензитивността при пoлoв акт или в по-лошия случай – до състояние, наречено уринaрнa инконтиненция (неволно изпускане на уринa при смях, кашлица, кихане, вдигане на тежести и други действия, оказващи повишено налягане върху пикочния мехур).

Това са често срещани проблеми, но много жени страдат мълчаливо, защото или изпитват неудобство да потърсят помощ, или вярват, че това е нормална част от стареенето и раждането“, споделя д-р Персенски. „Пакетът Derma Intim предлага трайно решение на този казус.

Рутинен преглед с ехограф ­е първата стъпка от цялостната терапия. Това е и най-сигурният начин да се уверим, че всичко е във форма и не съществуват патологични отклония.

Следва LVR (лазерно вaгинaлно подмладяване) ­– нов и изключително ефективен метод за подобряване еластичността на влaгaлището и неговата функционалност. Процедурата успешно редуцира външните и вътрешни размери на вaгинатa, като изгражда и подсилва перинеумa (зоната между влaгaлището и aнусa). LVR използва множество малки снопове лазерна енергия, които стимулират производтството на колаген и възстановяването на нормалната вaгинaлна тъкан. Поставя се под формата на лазерна сонда, която пациентът усеща като лека вибрация и затопляне във вътрешността на вaгинaлния канал. Повечето жени определят процедурата като слабо болезнена. Цялото лечение отнема около половин час и може спокойно да бъде извършено по време на обедната ви почивка. В рамките на 30 дни след терапията, регенерираната тъкан на вaгинaлната стена започва да изгражда по-силна, по-стегната структура, а защитната мукоза (лигавица) възстановява обема, хидратацията и еластичността си.

Препоръчителни за приложение след лазерни интравaгинaлни процедури са филърите за интимнa биоревитализация. Те представляват инжектируеми вaгинaлни импланти за обем и възстановяване в интимнaтa област. Успешно забавят процеса на стареене и възвръщат естествената продукция на хиалуронова киселина. При Синдром на вaгинaлнa сухота имат чудесен ефект за подобряване на хидратацията на лигавицата.