Третиране на разширени пори

100.00 лв.2000.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Третиране на разширени пори

100.00 лв.2000.00 лв.

Порите са отворите на космените фоликули в кожата и служат за провождане на пот и токсини извън тялото. Разширените пори в областта на носа, бузите, челото и брадичката са по-често срещани, защото кожната тъкан в тези зони е по-мазна и по-бързо застаряваща. Те лесно могат да се запушат с мръсотия, мъртви клетки и себум, което пък води до възпаление.

За третирането на този проблем в клиники Derma-Act разполагаме със следните процедури, които могат да се правят поотделно или в комбинация:

Laser Genesis работи чрез нежно нагряване на дълбоките слоеве на кожата. По този начин се стимулира синтеза на колаген от фибробластите. Това води до намаляване на появата на фини линии и бръчки, порите се стягат, общия тонус и текстурата на кожата се подобряват, намалява зачервяването.

Платформата Palomar Icon с накрайника 1540 е неаблативна лазерна процедура. Лазерният лъч създава тесни, дълбоки колони от коагулирана тъкан, заобиколена от здрава, нетретирана кожа. Това стимулира кожата да се самовъзстановява, като заменя старата, увредена от слънцето и други химични и физични фактори кожа с нова, по-млада и по-здрава.

Пикосекундният лазер PicoSure разбива нежелания пигмент и ремоделира дълбоките слоеве на кожата, като свива порите, подобрява текстурата, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена.

Микродермабразио е неинвазивна апаратна процедура, която използва механична ексфолиация с фини диамантени глави, абразивни кристали и вакуум за отстраняване на повърхностния епидермален слой на кожата. В резултат кожата е почистена в дълбочина, мека, сияйна и с повишена еластичност.

Mикронидлинг извършва механично стимулиране на колагена, като чрез фини иглички образува микроскопични каналчета в епидермиса. Благодарение на тях, дълбоко в дермата се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, лекарства и активни молекули пигменти. Като естествена реакция в следствие от фините убождания се наблюдава засилено производство на нов колаген и еластин.

Клиника Derma-act