Радиочестотно подмладяване с Maximus

60.00 лв.200.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Радиочестотно подмладяване с Maximus

60.00 лв.200.00 лв.

Maximus значително подобрява и подмладява избрани зони от лицето и тялото. Позитивните резултати за зони на лицето включват намаляване на бръчки, белези от акне и признаците на стареене, стягане на отпусната кожа, подобряване на нейната текстура, както и отстраняване на други несъвършенства. Резултатите за зони на тялото включват локално намаляване на мазнините и обиколката, лечение на целулит, видимо намаляване на стрии и белези.

Зад процедурата Maximus стоят две иновативни технологии: TriPollar® RF и DMA:

  •  TriPollar® RF прилага топлина както на повърхностните слоеве на кожата, така и на по-дълбоките. Дълбокото затопляне насърчава производството на колаген и еластин, което води до по-стегната и гладка кожа. Загряването на мастните клетки ускорява метаболизма и ги кара да се свиват, което води до оформяне и контуриране на тялото.
  • DMA е една от първите технологии, които подобряват мускулите и мускулния тонус. Достига до различните слоеве на мускула чрез директно прилаган електрически ток, който предизвиква интервали на стимулация и релаксация за ефективно повишено мускулно натоварване.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act