Терапия за стягане на кожата

60.00 лв.1200.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Терапия за стягане на кожата

60.00 лв.1200.00 лв.

В клиники Derma-Act третираме отпускането на кожата според индивидуалните нужди на всеки пациент. Предлагаме най-модерните лазерни и енергийно-базирани процедури:

Morpheus8 е противостарееща терапия за по-дълбоките слоеве на кожата. Уредът работи посредством фракционирана радиочестотна енергия, която доказано работи в посока намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Процедурата е минимално инванзивна, като използва матрица от микро щифтове за обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата с минимален престой на пациента.
Morpheus8 може да се използва във всички области, които имат нужда от подкожно обновяване. Най-често лекуваните зони са долната част на лицето и шията, както и областите с бръчки, обезцветяване или белези от акне.

В зависимост от индивидуалната програма, с Morpheus8 можете да очаквате между 1-3 процедури. Видими резултатите има в рамките на няколко дни, а максимални – след около три седмици. Подобренията в кожата продължават до три месеца след лечението.

Maximus значително подобрява и подмладява избрани зони от лицето и тялото. Позитивните резултати за зони на лицето включват намаляване на бръчки, белези от акне и признаците на стареене, стягане на отпусната кожа, подобряване на нейната текстура, както и отстраняване на други несъвършенства. Резултатите за зони на тялото включват локално намаляване на мазнините и обиколката, лечение на целулит, видимо намаляване на стрии и белези.

Зад процедурата Maximus стоят две иновативни технологии: TriPollar® RF и DMA:

  •  TriPollar® RF прилага топлина както на повърхностните слоеве на кожата, така и на по-дълбоките. Дълбокото затопляне насърчава производството на колаген и еластин, което води до по-стегната и гладка кожа. Загряването на мастните клетки ускорява метаболизма и ги кара да се свиват, което води до оформяне и контуриране на тялото.
  • DMA е една от първите технологии, които подобряват мускулите и мускулния тонус. Достига до различните слоеве на мускула чрез директно прилаган електрически ток, който предизвиква интервали на стимулация и релаксация за ефективно повишено мускулно натоварване.

TempSure® е безоперативна апаратна процедура, която използва радиочестотна енергия за стягане на отпуснатата кожа по лицето и тялото. Процедурата има за цел да сведе до минимум бръчките на лицето и фините линии, образувани от недостига на колаген, както и да намали появата на целулит.

TempSure® се извършва с помощта на накрайници, които безопасно доставят радиовълните до деликатните зони с недостиг на колаген. Накрайниците се плъзгат по предварително зададените зони, които най-често са челото, междувеждието, околоочният контур, контурът на устата, както и зоните с целулит. TempSure® внимателно повишава температурата на кожата за определен период от време. Тази топлина задейства естествена реакция на организма, за да произведе нов колаген. Лечението на цяло лице отнема между 30 и 60 минути, а само за определена зона – около 30 минути.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act