Стягане на кожата – неоперативен лифтинг

180.00 лв.1300.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Стягане на кожата – неоперативен лифтинг

180.00 лв.1300.00 лв.

В Derma-Act неинвазивните процедури за стягане на лицето, шията и деколтето имат за цел да активират производството на колаген и еластин и така да подобрят текстурата, тонуса и плътността на кожата. Леченията с апаратни процедури са подходящи за всички типове кожа, времето за прилагане е сравнително кратко, а резултатите дълготрайни.

За тази цел в клиники Derma-Act разполагаме със следните терапии:

HIFU – процедура, при която се използва високо честотен фокусиран ултразвук за подмладяване на кожата. Наблюдава се не само стягане, какъвто обикновено е ефектът от ултразвук в естетичната медицина, но и лифтинг. Процедурата се извършва с помощта на първокласната система DOUBLO-S. При него термично коагулираната зона е по-широка в сравнение с други уреди, което позволява да се използва по-ниска температура, съответно болката намалява.

Методът се използва за:

– повдигане на вежди;

– лифтинг на зоната под брадичката и тъканта на шията;

– изглаждане на назолабиални гънки;

– маларен лифтинг.

TITAN – представлява неинвазивна терапия за подмладяване на кожата, която с помощта на енергия на светлината се стимулира изграждането на нови колагенови влакна. Чрез използването на безопасна инфрачервена светлина се загрява дермата в дълбочина до достигането определена температура. Загряването предизвиква незабавна контракция на колагеновите фибри, което респективно води до стягане на кожата.

 

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act