Скинбустери

320.00 лв.600.00 лв.

Скинбустери

320.00 лв.600.00 лв.

Какво представляват скинбустерите?

Скинбустерите са създадени за подмладяване, уплътняване и дълбока хидратация на кожата, подобряват еластичността и предотвратяват някои от признаците на преждевременното стареене. Ефектът се постига чрез инжектиране на частично стабилизирана хиалуронова киселина в повърхностните слоеве на кожата. Предназначени са за третиране на зони като лице, околоочен контур, шия, деколте, ръце и в някои случаи – при белези от акне.

Видове скинбустери

Saypha RICH – доставя силна и продължителна хидратация, благодарение на високата си концентрация на хиалуронова киселина, като междувременно възстановява еластичността и гладката повърхност на кожата.

Restylane Vital – подходяща за по-плътна и зряла кожа, нуждаеща се от по-активно подхранване.

Restylane Vital Light – предназначена за по-млада и по-тънка кожа на лице, околоочен контур, шия, деколте, както и горната част на ръцете.

Juvederm Volite – формула с висока концентрация на хиалуронова киселина, подходяща за третиране на лице, шия, деколте и ръце.

Възползвайте се от намаление -50% на скинбустер Saypha® RICH до 31.08.2022 г. А за невероятни резултати може да предплатите няколко процедури до края на август и да използвате до 30.09.2022 г.  За останалите скинбустери попитайте на място в клиниката.