Скинбустери

280.00 лв.600.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Скинбустери

280.00 лв.600.00 лв.

Какво представляват скинбустерите?

Скинбустерите са създадени за подмладяване, уплътняване и дълбока хидратация на кожата, подобряват еластичността и предотвратяват някои от признаците на преждевременното стареене. Ефектът се постига чрез инжектиране на частично стабилизирана хиалуронова киселина в повърхностните слоеве на кожата. Предназначени са за третиране на зони като лице, околоочен контур, шия, деколте, ръце и в някои случаи – при белези от акне.

Видове скинбустери

Saypha RICH – доставя силна и продължителна хидратация, благодарение на високата си концентрация на хиалуронова киселина, като междувременно възстановява еластичността и гладката повърхност на кожата.

Restylane Vital – подходящ за по-плътна и зряла кожа, нуждаеща се от по-активно подхранване.

Restylane Vital Light – предназначен за по-млада и по-тънка кожа на лице, околоочен контур, шия, деколте, както и горната част на ръцете.

Juvederm Volite – формула с висока концентрация на хиалуронова киселина, подходяща за третиране на лице, шия, деколте и ръце.

RRS® HA Long Lasting – хибриден инжекционен продукт, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Той съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства, които стабилизират НА. Продуктът едновременно моделира лицето и хидратира кожата в дълбочина. Идеален е за третиране на дермална атрофия и фотостареене на кожата. Ефектът от процедурата е моментален и не е необходим възстановителен период.

Profhilo® – продукт с двойно действие, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Подобно на филърите, Profhilo® стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса ѝ. Profhilo® се различава от филърите по това, че стимулира производството на колаген и еластин, което намалява появата на бръчки и фини линии, подобрява хидратацията и изравнява тена.

PhilArt –  последно поколение скинбустер, със съдържание на полунуклеотиди, които клинично доказано работят в посока изглаждане на кожата, подобряване на нейна структура и качество. Продуктът е подходящ за всички типове кожа и възрасти. Може да се прилага във всички зони, където наблюдаваме по-видими признаци на стареене, като може да изберете между PhilArt Next, предназначен за лице, шия, деколте и ръце или PhilArt Eye за деликатната зона около очите.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act