Скинбустери

240.00 лв.600.00 лв.

Скинбустери

240.00 лв.600.00 лв.

Какво представляват скинбустерите?

Скинбустерите са създадени за подмладяване, уплътняване и дълбока хидратация на кожата, подобряват еластичността и предотвратяват някои от признаците на преждевременното стареене. Ефектът се постига чрез инжектиране на частично стабилизирана хиалуронова киселина в повърхностните слоеве на кожата. Предназначени са за третиране на зони като лице, околоочен контур, шия, деколте, ръце и в някои случаи – при белези от акне.

Видове скинбустери

Saypha RICH – доставя силна и продължителна хидратация, благодарение на високата си концентрация на хиалуронова киселина, като междувременно възстановява еластичността и гладката повърхност на кожата.

Restylane Vital – подходящ за по-плътна и зряла кожа, нуждаеща се от по-активно подхранване.

Restylane Vital Light – предназначен за по-млада и по-тънка кожа на лице, околоочен контур, шия, деколте, както и горната част на ръцете.

Juvederm Volite – формула с висока концентрация на хиалуронова киселина, подходяща за третиране на лице, шия, деколте и ръце.

RRS® HA Long Lasting – хибриден инжекционен продукт, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Той съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства, които стабилизират НА. Продуктът едновременно моделира лицето и хидратира кожата в дълбочина. Идеален е за третиране на дермална атрофия и фотостареене на кожата. Ефектът от процедурата е моментален и не е необходим възстановителен период.

Profhilo® – продукт с двойно действие, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Подобно на филърите, Profhilo® стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса ѝ. Profhilo® се различава от филърите по това, че стимулира производството на колаген и еластин, което намалява появата на бръчки и фини линии, подобрява хидратацията и изравнява тена.

Ново

Зарадвай себе си или близките си с

Подаръчен ваучер!

Защото го заслужавате.