Промо празнични пакети

699.00 лв.2999.00 лв.

Промо празнични пакети

699.00 лв.2999.00 лв.

Промоцията е валидна до 9 февруари 2023 г. и пакетите могат да се използват до 09.03.2023 г. Запазете своя час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет “BEGIN” (699 лв.)
Празничният пакет BEGIN ви предлага комбинация от освежаващи и тонизиращи процедури за лице и тяло. Пакетът включва:

• Dermalinfusion /лице/ – изравнява тена и регулира големината на порите, в резултат, на което, кожата става гладка и сияйна. Процедурата съчетава ексфолиране чрез абразивна глава, дълбоко почистване и отстраняване на мъртвите клетки чрез вакуум и инфузия със серум, специално подбран според нуждите на пациента.
• 2 процедури Maximus /зона по избор/ – неинвазивна апаратна процедура за лице или тяло, която чрез загряване на тъканите в дълбочина разтопява мастните клетки, подобрява кръвообръщението, повишава мускулния тонус и подчертава релефа на мускулатурата.
• TempSure® /зона по избор/ – работи на принципа на монополярната радиочестота: тъканите се загравят равномерно в дълбочина, като по този начин се стимулира образуването на колаген и еластин, които способстват за изглаждането на фините линии и бръчки на лицето, а в областта на тялото – кожата се стяга, а целулитът ­– редуцира.
• Криолиполиза /зона по избор/ е иновативна, неинвазивна процедура за стопяване на нежеланите мазнини в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастните клетки. Процедурата е напълно безболезнена и се извършва без анестезия.
• Saypha® RICH /2 ml/ е от семейството на скинбустерите, които се инжектират в повърхностните слоеве на кожата. Резултатът е хидратация на дермата в дълбочина и цялостно освежаване на визията.
• Интравенозни терапии – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Пакет “IMPROVE” (799 лв.)
Празничният пакет IMPROVE ви предлага най-добрата комбинация от процедури за оформяне и контуриране на тялото. Пакетът включва:

• truSculpt®flex /зона по избор/ – мускулно неинвазивно скулптуриращо устройство, което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки пациент. Многопосочната стимулация на truSculpt®flex дава възможност за работа върху 3 зони едновременно и до 8 зони в отделни сесии. Мускулната стимулация може да бъде насочена към специфични мускулни групи като корем, бедра, ръце, брич, прасци и седалище.
• Криолиполиза /зона по избор/ – иновативна, неинвазивна процедура за редуциране на нежеланите мазнини в определени области на тялото чрез замразяване и разрушаване на мастните клетки. Процедурата е напълно безболезнена и се извършва без необходимост от анестезия.
• BTL Emtone® /зона по избор/ – технология, която действа както върху наличния целулит, така и върху причините за появата му. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице „портокалова“ кожа.
• 2 процедури Лимфен дренаж /зона крака – 60 мин) – подобрява кръвообращението, намалява венозния и лимфен застой, премахва отоците и тежестта в краката и подпомага трофиката на кожата като подобрява вида ѝ.
• Аква пилинг в комбинация с ултразвук и радиочестотен лифтинг – представлява детоксикация чрез дълбоко апаратно почистване, което почиства и хидратира дермата на лицето като същевременно стимулира образуването на нов колаген и видимо да подмладява и стяга третираната зона.
• Интравенозна терапия – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Пакет “BECOME” (899 лв.)
Ако новогодишното ви обещание е да не оставяте времето да разказва своите истории по вашата кожа, то празничният пакет BECOME е идеалния подарък, който може да си направите. Пакетът включва:

• PicoSure® Pro /цяло лице/ – най-новият пикосекунден лазер за подмладяване с впечатляващ антиейдж ефект. Успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки.
• Лазерна система Palomar ICON /цяло лице/ – комбинира няколко светлинни технологии и се използва за премахване на белези, капиляри и нежелана хиперпигментация. Редуцира размера на порите, заглажда фините линии и подобрява текстурата и еластичността на кожата.
• PRP, известна още като плазмотерапията, представлява инжектиране на кръвна плазма с висока концентрация на тромбоцити. Тя подмладява и регенерира кожата, като значително подобрява и нейната структура. Oсобено ефeктивнa е след лазерни процeдури – за максимален ефект и бързо възстановяване.
• RRS Eyes /мезотерапия околоочен контур/ – RRS препаратите са професионални мезотерапевтични коктейли, които ефективно се борят с различни кожни проблеми със специално разработената си формула. Тези висококачествени коктейли стимулират дермиса и осигуряват идеалния хидро баланс, биоревитализирайки кожата.
• Saypha Filler/Volume /1 ml/ – хиалуронов филър, разработен за третиране на по-изразени бръчки и линии, възстановяване на обеми и корекции на контура. Благодарение на високата му плътност, след поставяне кожата е еластична и максимално хидратирана.
• Интравенозна терапя – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA – уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Пакет “CHANGE” (999 лв.)
За пълна промяна изберете празничен пакет CHANGE Комбинация от взаимнодопълващи се процедури, подходящи за по-зряла кожа, която има нужда от стягане и лифтиране. Пакетът включва:

• Morpheus8 /лице, шия, ръце/ – противостарееща терапия за по-дълбоките слоеве на кожата. Уредът работи посредством фракционирана радиочестотна енергия, която доказано работи в посока намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Процедурата е минимално инванзивна, като използва матрица от микро щифтове за обновяване на по-дълбоките слоеве на кожата с минимален престой на пациента.
• Лазерната система Palomar ICON /лице, шия, ръце/ комбинира няколко светлинни технологии и се използва за премахване на белези, капиляри и нежелана хиперпигментация. Редуцира размера на порите, заглажда фините линии и подобрява текстурата и еластичността на кожата.
• Saypha® RICH /2 ml/ е от семейството на скинбустерите, които се инжектират в повърхностните слоеве на кожата. Резултатът е хидратация на дермата в дълбочина и цялостно освежаване на визията.
• RRS® HA Long Lasting /3 ml/ е хибриден инжекционен продукт, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Той съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства, които стабилизират НА. Продуктът едновременно моделира лицето и хидратира кожата в дълбочина. Идеален е за третиране на дермална атрофия и фотостареене на кожата. Ефектът от процедурата е моментален и не е необходим възстановителен период.
• Интравенозна терапия – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Пакет “NEW ME” (2999 лв.)
Ултимативният подмладяващ пакет NEW ME предлага взаимодопълващи се лазерни и инжекционни процедури за цялостно по-добър външен вид. Пакетът включва:

• Morpheus8 /лице, шия, ръце/ – противостарееща терапия за по-дълбоките слоеве на кожата. Уредът работи посредством фракционирана радиочестотна енергия в посока намаляване на бръчките и възстановяване на колагена.
• PicoSure® Pro /лице, шия, ръце/ – най-новият пикосекунден лазер за подмладяване с впечатляващ антиейдж ефект. Успешно се прилага за третиране на фини линии и бръчки, изглаждане на неравномерен тен, премахване на пигментация и татуировки.
• Филър Restylane/Juvederm /4 ml/ – базирани на хиалуронова киселина и са едни от най-използваните филъри за естетични корекции в света. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обема в различни зони и коригиране на устните.
• RRS® HA Long Lasting /3 ml/ – хибриден инжекционен продукт, който комбинира свойствата на филър и скинбустер. Той съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства, които стабилизират НА. Продуктът едновременно моделира лицето и хидратира кожата в дълбочина. Идеален е за третиране на дермална атрофия и фотостареене на кожата. Ефектът от процедурата е моментален и не е необходим възстановителен период.
• Аква пилинг в комбинация с ултразвук и радиочестотен лифтинг – представлява детоксикация чрез дълбоко апаратно почистване, което почиства и хидратира дермата на лицето като същевременно стимулира образуването на нов колаген и видимо да подмладява и стяга третираната зона.
• Интравенозна терапия – ефективен начин за доставяне и усвояване на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. В клиники Derma-Act се предлагат пет вида интравенозни системи: Хидратация, Енергия, Махмурлук, Детоксикация и Имунен буст.
• VISIA е уред, който прави възможно детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващи проблеми, както и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Ново

Зарадвай себе си или близките си с

Подаръчен ваучер!

Защото го заслужавате.