Промо инжекционни процедури

Sale!

 

549.00 лв.999.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Промо инжекционни процедури

Sale!

 

549.00 лв.999.00 лв.

Инжекционните процедури са в основата на модерната естетична дерматология, затова и Derma-Act ви предлага страхотни пакети с комбинации от процедури за съвършена кожа.

Промоцията е валидна до 9 януари 2024 г. Запазете своя час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет SAYPHA
Saypha® филър (Lidocaine) 2ml
549 лв. (от 1000 лв.)
Хиалуроновият филър от Saypha® е разработен за третиране на по-дълбоки бръчки, възстановяване на обеми и корекции на контура. Подходящ е за моделиране на скули и цялостен лифтинг на лицето. Благодарение на високата му плътност, след поставянето му кожата става еластична и хидратирана. Инжектира се в средния до дълбокия дермален слой за постигне на максимално естествен вид и гарантиран дълготраен резултат.
Пакетът е с опция за споделяне с приятел в рамките на едно посещение.

Пакет RESTYLANE
Restylane® филър 2ml
999 лв. (от 1200 лв.)
Restylane® са едни от най-използваните филъри за естетични корекции в света, базирани на хиалуронова киселина. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обема в различни зони и коригиране на устните. Резултатите са видими веднага след процедурата, а цялостният ефект от нея е елегантно освежаване на визията и чудесно самочувствие.
Пакетът е с опция за споделяне с приятел в рамките на едно посещение.

Пакет JUVEDERM
Juvederm® филър 2ml
999 лв. (от 1200 лв.)
Хиалуроновите филъри Juvéderm® представляват стерилни, апирогенни, физиологични разтвори на свързана хиалуронова киселина от неживотински произход. Одобрени са от Американската агенция за контрол на храните и медикаментите (FDA) и съдържат биоразградим инжекционен гел, който възстановява обема и изглажда дори и най-забележимите бръчки. Дискомфортът при инжектирането е минимален, а предварителните противоалергични тестове – излишни, тъй като филърите Juvéderm® не съдържат причиняващи алергия съставки.
Пакетът е с опция за споделяне с приятел в рамките на едно посещение.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Открийте комбинираните ни пакети от хибридни и хиалуронови филъри за още по-впечатляващи и дълготрайни резултати:

Пакет RADIANCE
Radiesse® биостимулатор + Saypha® филър (Lidocaine) 1ml
899 лв. (от 1400 лв.)
Пакет Radience е оптимален за хора, които едновременно имат нужда от подобряване на качеството на кожата и възстановяване на обеми.
Radiesse® представлява хибриден филър, който съдържа две активни съставки: калциев хидроксиапатит (Ca) и хиалуронова киселина (HA).  Калциевият хидроксиапатит (Ca) отговаря за стимулирането на производството на колаген в дългосрочен план, докато хиалуронова киселина (HA) действа мигновено, като осигурява видим лифтинг и изглаждане на бръчките. В съчетание с хиалуроновия филър Saypha® може да подчертаете контура, коригирате устните и изгладите дълбоките бръчки.

Пакет SculptGlow
Sculptra® биостимулатор + скинбустер RRS® HA Long Lasting 3ml
999 лв. (от 1500 лв.)
Пакет SculptGlow предлага мощна комбинация от подмладяващи инжекционни процедури. Sculptra® е един от най-популярните биостимулиращи продукти на пазара и един от  най-мощните колагенови стимулатори. Продуктът стимулира наличния в кожата колаген, като позволява на тъканите да се възобновят по естествен начин.
Скинбустерът RRS® HA Long Lasting е идеален за продължителна хидратация и частично моделиране на лицето. Съдържа омрежена, резорбируема хиалуронова киселина (HA), разтворена в защитен буферен разтвор, съставен от 15 аминокиселини с хидратиращи и антиоксидантни свойства.
За оптимални резултати се препоръчва пакетът да се извърши в серия от 2-3 процедури.

Пакет HarmonyLift
HArmonyCA®  биостимулатор + скинбустер Juvederm® Volite 1ml
999 лв. (от 1500 лв.)
Вълшебна комбинация подмладяващи инжекционни процедури от най-висок клас. HArmonyCA® е хибриден филър, който  съдържа две активни съставки: калциев хидроксиапатит (Ca) и хиалуронова киселина (HA). Частиците хиалуронова киселина действат дълбоко в кожата, и осигуряват незабавен лифтинг ефект. Частиците калциев хидроксиапатит от своя страна, стимулират производството на колаген от организма и образуването на нови колагенови влакна. Тъй като гелът бавно изчезва с течение на времето, на негово място се изгражда здрава и плътна колагенова мрежа за постепенен, дълготраен лифтинг от калциев хидроксиапатит.
Скинбустерът Juvederm® Volite от своя страна ще осигури продължителна хидратация и еластична кожа само след 1 процедура.

Клиника Derma-act