Промо инжекционни процедури

Sale!

 

549.00 лв.1499.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Промо инжекционни процедури

Sale!

 

549.00 лв.1499.00 лв.

Инжекционните процедури са в основата на модерната естетична дерматология, затова и Derma-Act ви предлага страхотни пакети с комбинации от процедури за съвършена кожа.
Промоцията е валидна до 9 май 2024 г. Запазете своя час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет SAYPHA
Saypha® филър 2ml
549 лв. (от 900 лв.)
Хиалуроновият филър от Saypha® е разработен за третиране на по-дълбоки бръчки, възстановяване на обеми и корекции на контура. Подходящ е за моделиране на скули и цялостен лифтинг на лицето. Благодарение на високата му плътност, след поставянето му кожата става еластична и хидратирана. Инжектира се в средния до дълбокия дермален слой за постигне на максимално естествен вид и гарантиран дълготраен резултат.
Пакетът е с опция за споделяне с приятел в рамките на едно посещение.

Пакет RESTYLANE
Restylane® филър 2ml
999 лв. (от 1200 лв.)
Restylane® са едни от най-използваните филъри за естетични корекции в света, базирани на хиалуронова киселина. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обема в различни зони и коригиране на устните. Резултатите са видими веднага след процедурата, а цялостният ефект от нея е елегантно освежаване на визията и чудесно самочувствие.
Пакетът е с опция за споделяне с приятел в рамките на едно посещение.

Пакет JUVEDERM
Juvederm® филър 2ml
999 лв. (от 1200 лв.)
Хиалуроновите филъри Juvéderm® представляват стерилни, апирогенни, физиологични разтвори на свързана хиалуронова киселина от неживотински произход. Одобрени са от Американската агенция за контрол на храните и медикаментите (FDA) и съдържат биоразградим инжекционен гел, който възстановява обема и изглажда дори и най-забележимите бръчки. Дискомфортът при инжектирането е минимален, а предварителните противоалергични тестове – излишни, тъй като филърите Juvéderm® не съдържат причиняващи алергия съставки.
Пакетът е с опция за споделяне с приятел в рамките на едно посещение.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Открийте комбинираните ни пакети за още по-впечатляващи и дълготрайни резултати:

Пакет Saypha® филър 1ml + скинбустер Saypha® RICH 2 броя
549 лв. (от 1010 лв.)
Филърите Saypha® са базирани на хиалуронова киселина и са специално разработени за нежна корекция на бръчките и възстановяване на естественото ниво на хиалуроновата киселина в кожата. Идеални са за корекция на бръчки, възстановяване на загубен обем, корекция и хидратация на устните, контуриране на овала. В комбинация със скинбустер Saypha RICH кожата ще се хидратира в дълбочина и ще се облекчи чувството за сухота и липса на еластичност.

Пакетът се осъществява в едно посещение.

Пакет Sculptra® 2 броя
1499 лв. (от 2000 лв.)
Sculptra® е първият в света и оригинален чист биостимулатор на колагена на базата на поли-L-млечна киселина (PLLA), одобрен от FDA (Food and Drug Administration USA) и от Европейската агенция по лекарствата. Продуктът стимулира наличния в кожата колаген, като позволява на тъканите да се възобновят по естествен начин. След процедурата пациентите забелязват избистряне на тена, свиване на порите, стягане на овала на лицето, подобряване на хидратацията. А след 1-2 месеца се подобряват фините линии и бръчки, възстановява се загубата на обем и се стягат меките тъкани по лицето. Резултатите от процедурата продължават до 25 месеца.

Пакетът се осъществява в едно посещение.

Пакет HArmonyCA® + микронидлинг
999 лв. (от 1300 лв.)
Вълшебна комбинация подмладяващи процедури от най-висок клас. Процедурата микронидлинг извършва механично стимулиране на колагена, като чрез фини иглички образува микроскопични каналчета в епидермиса. В резултат тъканите се регенерират и се наблюдава засилено производство на нов колаген и еластин.

HArmonyCA® е хибриден филър, който съдържа две активни съставки: калциев хидроксиапатит (Ca) и хиалуронова киселина (HA). Частиците хиалуронова киселина действат дълбоко в кожата, и осигуряват незабавен лифтинг ефект. Частиците калциев хидроксиапатит от своя страна, стимулират производството на колаген от организма и образуването на нови колагенови влакна. Тъй като гелът бавно изчезва с течение на времето, на негово място се изгражда здрава и плътна колагенова мрежа за постепенен, дълготраен лифтинг от калциев хидроксиапатит.

Пакетът се осъществява в едно посещение.

Клиника Derma-act