Премахване на целулит

150.00 лв.400.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Премахване на целулит

150.00 лв.400.00 лв.

За третиране на целулит в клиники Derma-Act прилагаме най-модерните и безопасни лазерни технологии:

BTL Emtone® е единственият уред, който въздейства едновременно и директно върху причините за поява на целулит. Процедурата е подходяща за всеки, който търси ефективно решение за намаляването на целулита и цялостно подобряване на вида на своята кожа. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице портокалова кожа.
Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 4 и 8 процедури, реализирани през седмица.

TempSure® е неинвазивна апаратна процедура, която работи чрез монополярна радиочестота. Тъканите се загряват равномерно в дълбочина, като по този начин се намалява целулита и мастната тъкан в зоната на третиране, едновременно стягайки кожата и подобрявайки нейната текстура. Третиратните зони могат да бъдат корем, ръце, бедра, паласки и седалище.
Броят на процедурите е индивидуален и следва да бъде обсъден предварително със специалист. По протокол се препоръчват между 3 и 5 процедури през интервал от 4 седмици.

Научете как да се отървете от целулита и кои са главните причини за появата му.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act