Почистване на лице

70.00 лв.150.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Почистване на лице

70.00 лв.150.00 лв.

В клиники Derma-Act предлагаме едни от най-ефективните процедури за почистване на лице:

Процедурата Аква пилинг с уреда ProFacial е иновативна терапия за дълбоко почистване на лице и регенериране на кожата чрез специално разработени серуми и контролиран вакуум.

Процедурата Аква пилинг в комбинация с ултразвук и радиочестотен лифтинг представлява детоксикация чрез дълбоко апаратно почистване, което има за цел освен да почисти и хидратира кожата на лицето, и да стимулира образуване на нов колаген и видимо да подмлади и стегне третираната зона.

Dermalinfusion представлява апаратно почистване на лице. Процедурата съчетава в себе си ексфолиране на кожата, чрез абразивна глава, както и дълбоко почистване на замърсяванията и отстраняване на мъртвите клетки, чрез вакуум и инфузия със серум, специално подбран според нуждите на пациента. Предлагат се 4 вида серуми: почистващ порите и повлияващ акнето, за дълбока хидратация на лицето, изсветляващ серум и с Витамин С. Процедурата е подходяща за третиране на много финни и деликатни зони на лицето, като устните и околоочният контур.

Апаратът GENEO + е неинвазивна мултифункционална платформа, която предлага 3 терапии в 1 процедура за оптимални резултати. Всяка от трите технологии – OxyGeneo, Радиочестотен лифтинг и Ултразвук имат взаимно помагащо действие:

  • OxyGeneo подобрява тена и текстурата на кожата, насищайки я с кислород по естествен път отвътре навън;
  • Радиочестотния лифтинг стимулира производството на колаген и еластин, като по този начин прави кожата по-гладка, стегната и с видимо намалени бръчки и фини линии;
  • Ултразвукът спомага за дълбоко тъканно загряване за по-добър метаболизъм и дренира околоочната зона.
Клиника Derma-act