Пакети "Супергерои"

Намаление
Изчистване

649 лв.949 лв.

Филърите и ботулиновият токсин са суперсилите на естетичната дерматология в днешно време. Затова и Derma-Act ви предлага пет супер пакета за красота – сега на супер цени и представени от нашите супер дерматолози.

Промоцията е валидна до 25 юли 2022 г. Запазете час на телефон 0889 74 14 17 или 0882 77 27 71.

Пакет “д-р Камелия Присадашка” и пакет “д-р Мариела Клаклова”
Филър Restylane 2ml*
*пакетът е с опция за споделяне

Инжектирайте си супер доза самочувствие с филъра Restylane и предложението на д-р Камелия Присадашка и д-р Мариела Клаклова.
Restylane са едни от най-използваните филъри за естетични корекции в света, базирани на хиалуронова киселина. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обема в различни зони и коригиране на устните. Резултатите са видими веднага след процедурата, а цялостният ефект от нея е елегантно освежаване на визията и чудесно самочувствие.

Пакет “д-р Виктор Георгиевски”
Филър Juvéderm® 2ml
*пакетът е с опция за споделяне

Двойна доза филър Juvéderm®  от д-р Виктор Георгиевски – на супер цена и с възможност за ползване от двама.
Хиалуроновите филъри Juvéderm® представляват стерилни, апирогенни, физиологични разтвори на свързана хиалуронова киселина от неживотински произход. Одобрени са от Американската агенция за контрол на храните и медикаментите (FDA) и съдържат биоразградим инжекционен гел, който възстановява обема и изглажда дори и най-забележимите бръчки. Дискомфортът при инжектирането е минимален, а предварителните противоалергични тестове – излишни, тъй като филърите Juvéderm® не съдържат причиняващи алергия съставки.

Пакет “д-р Мария Хаджийска”
Филър Juvéderm®  1ml + Ботокс (1 зона)

Специалната оферта на д-р Мария Хаджийска включва супергероите – Juvéderm® и ботокс. Хиалуроновите филъри Juvéderm® съдържат биоразградим инжекционен гел, който възстановява обема и изглажда дори и най-забележимите бръчки. Дискомфортът при инжектирането е минимален, а предварителните противоалергични тестове – излишни, тъй като филърите Juvéderm® не съдържат причиняващи алергия съставки от животински произход. Ефектът от процедурата настъпва веднага, а за по-трайни резултати комбинацията с ботокс е препоръчителна. Незаменим за изглаждането на мимическите линии по лицето и шията, за корекции на „гневната“ бръчка и „пачия крак“, както и в зоната около устата, ботулиновият токсин от край време е верен съюзник в надпреварата с времето.

Пакет “д-р Владислава Чилингирова”
Филър Restylane 1ml + Ботокс (1 зона)

Супер предложението на д-р Владислава Чилингирова не само представя изпитаната формула за младост – ботокс в съчетание с филър Restylanе, но и предлага комбинацията на супер цена. Restylanе са едни от най-използваните хиалуронови филъри за естетични корекции в света. Най-често се прилагат за изглаждане на бръчки, подобряване на контура, възстановяване на обеми и коригиране на устните. Резултатите са видими веднага след процедурата, а в комбинация с ботокс – незаменим при изглаждането и предотвратяването на образуването на нови мимически линии по лицето и шията ­– освежената младежка визия и повдигнато самочувствие са ви гарантирани.