Моделиране на тялото

150.00 лв.1000.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Моделиране на тялото

150.00 лв.1000.00 лв.

За справяне с нежеланите мастни натрупвания, както и с оформянето на желаната фигура, в клиники Derma-Act прилагаме най-модерните и безопасни лазерни технологии:

Криолиполизата е иновативна, неинвазивна процедура за намаляване на мазнините в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастни клетки. Няма необходимост да се прилага пълна или локална анестезия, защото процедурата е напълно безболезнена. В резултат мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина намалява.
За постигане на оптимален резултат се препоръчва прилагането на поне 3 процедури през 8 седмици.

SculpSure® е иновативна технология за нехирургично извайване на перфектните контури на тялото. Уредът повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима.
За постигане на оптимален резултат се препоръчва прилагането на поне 3-4 процедури през 6 седмици.

truSculpt®flex е мускулно неинвазивно скулптуриращо устройство, което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки отделен пациент. По време на една тренировка се постигат 54 хил. мускулни съкращения.
Забележителни резултати могат да бъдат постигнати с най-малко 4 процедури. Може да се наложи допълнително лечение за постигане на персонализирани резултати. Препоръчителният брой процедури е 2 пъти седмично с интервал между тях 2 до 5 дни.

 

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act