Мезотерапия

180.00 лв.450.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Мезотерапия

180.00 лв.450.00 лв.

Какво представлява мезотерапия?

Мезотерапията представлява хидратация в дълбочина на кожата. Заради специфичните си действия всяка мезотерапия има определена индикация – хидратиране, стягане на кожата, тонизиране, минимизиране на финни линии, както и намаляване на тъмни кръгове и отоци. Най-често третираните зони са в областта на лицето, очите и шията. Всеки пациент е подходящ за тази процедура, като може да се започне дори от 20-годишна възраст и в зависимост от конкретните индикации и нужди на кожата.

Видове мезотерапия

RRS препаратите са професионални мезотерапевтични коктейли, които ефективно се борят с различни кожни проблеми със специално разработената си формула. Тези висококачествени коктейли стимулират дермиса и осигуряват идеалния хидро баланс, биоревитализирайки кожата.

Sunekos е инжекционна терапия с патентована формула от 6 аминокиселини (АА) и хиалуронова киселина. Комбинираното инжектиране на Sunekos 1200 и Sunekos 200 противодейства по-активно на загубата на обем и изглаждането на по-дълбоки бръчки.

Aquashine BR/PTX представлява нова анти-ейдж формула на основата на патентован пептиден и трофичен комплекс, и хиалуронова киселина. Aquashine PTX е фокусиран върху 3 основни принципа: подмладяване, хидратация и релаксация, удължавайки ефекта на прилаган ботулинов токсин. Aquashine BR съдържа 4 пептида и 24 аминокиселини, стимулира деленето на клетки, възстановява кожата, редуцира и подобрява зони с изявени хиперпигментации.

Клиника Derma-act