Лечение на косопад

180.00 лв.350.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Лечение на косопад

180.00 лв.350.00 лв.

В клиники Derma-Act успешно третираме проблемите на косопад чрез прилагане на една или комбинация от процедури:

Мезотерапията на коса е инжекционен начин на въвеждане на медикаменти, витамини и други микроелементи в кожата на окосмената част на главата по определена схема. Мезотерапията подхранва и възстановява хидробаланса на скалпа, стимулира космените фоликули, заздравява структурата на косъма и възстановява дефицита на аминокиселини и микроелементи. Всеки пациент с алопеция и симптоматичен косопад, независимо от възрастта, може да се подложи на процедурата.

DR. CYJ Hair Filler e иновативен метод за възстановяване растежа на косата, който не само изпълнява тази основна функция, но носи допълнителни ползи за здравето на целия скалп. Той съдържа 7 патентовани биомиметични пептида в нанокапсулна система, която осигурява сигурна трансдермална доставка на скалпа, както и 0,7% хиалуронова киселина. В резултат растежът в засегнатите от косопад зони е възстановен, косъмът възвръща здравина и депигментацията (побеляването) е ограничено.

PRP (Platelet Rich Plasma) е плазма, богата на тромбоцити, която се получава след обработване на кръвта. Тромбоцитите са малки клетки, които съдържат множество растежни фактори. Освен че играят основна роля в кръвосъсирването, тези клетки са изключително важни и за регенерацията на клетките и тъканите. Получената плазма се инжектира в необходимите зони със серия от микроинжекции.

Научете повече за косопада и присаждането на коса.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act