Лазерно подмладяване

120.00 лв.850.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Лазерно подмладяване

120.00 лв.850.00 лв.

Лазерно подмладяване е процедура имаща за цел да придаде подмладен вид на кожата, да подобри състоянието ѝ, да намали белезите причинени от акне, варицела или наранявания. Това е метод, който намалява появата на фини линии и бръчки около очите, устата и бузите.

За тази цел в клиники Derma-Act разполагаме със следните лазерни технологии:

  • Laser Genesis работи чрез нежно нагряване на дълбоките слоеве на кожата. По този начин се стимулира синтеза на колаген от фибробластите. Това води до намаляване на появата на фини линии и бръчки, порите се стягат, общия тонус и текстурата на кожата се подобряват, намалява зачервяването.
  • Платформата Palomar Icon с накрайника 1540 е неаблативна лазерна процедура. Лазерният лъч създава тесни, дълбоки колони от коагулирана тъкан, заобиколена от здрава, нетретирана кожа. Това стимулира кожата да се самовъзстановява, като заменя старата, увредена от слънцето и други химични и физични фактори кожа с нова, по-млада и по-здрава.
  • Пикосекундният лазер PicoSure Pro разбива нежелания пигмент и ремоделира дълбоките слоеве на кожата, като свива порите, подобрява текстурата, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена.
  • CO2 е аблативен лазер, който отстранява слоеве от увредена кожа. По този начин се стимулира регенерацията на кожата, като крайния резултат е подмладяване, подобряване на текстурата и стягане. Повлияват се дълбоки бръчки, разширени пори и белези.
  • Youlaser MT Quanta Systems съчетава две дължини на вълните: 10 600nm ( CO2) и 1540nm (Erbium Glass), за едновремена модалност на аблативен, неаблативен и смесен рисърфисинг на кожата. Процедурата се счита за златен стандарт за намаляване на бръчки, пигментации, белези от акне, стягане на кожата и намаляване на порите.
  • Chrome от Quanta е лазер с две дължини на вълните (Nd:Yag 1064nm и 532nm), който може да третира над 50 различни състояния на кожата с минимално време за възстановяване. Този лазер успешно се прилага за третиране на пигментации, съдови лезии, aблативен и неаблативен рисърфисинг, лечение на гъбички по ноктите, стягане на отпусната кожа, третиране на акне и белези от акне.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act