Лазерно подмладяване

120.00 лв.2000.00 лв.

Лазерно подмладяване

120.00 лв.2000.00 лв.

Лазерно подмладяване е процедура имаща за цел да придаде подмладен вид на кожата, да подобри състоянието ѝ, да намали белезите причинени от акне, варицела или наранявания. Това е метод, който намалява появата на фини линии и бръчки около очите, устата и бузите.

За тази цел в клиники Derma-Act разполагаме със следните лазерни технологии:

◦Laser Genesis работи чрез нежно нагряване на дълбоките слоеве на кожата. По този начин се стимулира синтеза на колаген от фибробластите. Това води до намаляване на появата на фини линии и бръчки, порите се стягат, общия тонус и текстурата на кожата се подобряват, намалява зачервяването.

◦Платформата Palomar Icon с накрайника 1540 е неаблативна лазерна процедура. Лазерният лъч създава тесни, дълбоки колони от коагулирана тъкан, заобиколена от здрава, нетретирана кожа. Това стимулира кожата да се самовъзстановява, като заменя старата, увредена от слънцето и други химични и физични фактори кожа с нова, по-млада и по-здрава.

Пикосекундният лазер PicoSure разбива нежелания пигмент и ремоделира дълбоките слоеве на кожата, като свива порите, подобрява текстурата, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена.

CO2 е аблативен лазер, който отстранява слоеве от увредена кожа. По този начин се стимулира регенерацията на кожата, като крайния резултат е подмладяване, подобряване на текстурата и стягане. Повлияват се дълбоки бръчки, разширени пори и белези.

◦Youlaser MT Quanta Systems съчетава две дължини на вълните: 10 600nm ( CO2) и 1540nm (Erbium Glass), за едновремена модалност на аблативен, неаблативен и смесен рисърфисинг на кожата. Процедурата се счита за златен стандарт за намаляване на бръчки, пигментации, белези от акне, стягане на кожата и намаляване на порите.

Ново

Зарадвай себе си или близките си с

Подаръчен ваучер!

Защото го заслужавате.