Козметични терапии за лице с Forlle’d

85.00 лв.200.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Козметични терапии за лице с Forlle’d

85.00 лв.200.00 лв.

Forlle’d е професионална козметика от Япония – лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фотостареене. Формулите са разработени на основата на открития с Нобелова награда, които осигуряват моментален и видим резултат още след първата процедура.

В клиники Derma-Act предлагаме пълна гама от терапии, съобразени с индивидуалните нужди на всеки пациент:

Базова хидратация – процедурата възстановява баланса на влагата и най-важните минерали, моментално премахва чувството за стегнатост и сухота, повишава имунитета на клетките и придава сияен вид на кожата.

Платинена терапия – процедура за мигновен лифтинг ефект, гладък, стегнат и сияен вид на кожата. Прилага се при наличие на признаци на стареене или хиперпигментация, както и за подсилване на действието на лазерни процедури.

Терапия за чувствителна кожа – процедура, предназначена за премахване на раздразнението и успокояване на чувствителната кожа, възстановяване на естествените ѝ функции и защита от агресивното въздействие на околната среда. Процедурата подхранва и насища кожата с необходимите елементи, овлажнява я и възстановява водния баланс, укрепва стените на капилярите, придава мекост и еластичност.

Неинванзивен биофилър – процедура, предназначена за хидратация на кожа от всеки тип, моделиране на лицевия контур и коригиране на мимическите бръчки.

Кислородната терапия – процедура, активираща метаболитните процеси в кожните клетки, ускорява синтеза на колаген и еластин и активира клетъчното дишане в тъканите. По този начин се постига изразен лифтинг ефект, дълбоките бръчки стават по-слабо изразени, а фините линии на лицето изчезват. Терапията е ефективна и за предотвратяване на подпухналостта.

Антиейдж терапия – подмладяващата терапия на основата на биомиметични пептиди, която видимо подобрява структурата на кожата и засилва синтеза на колаген. Благодарение на това кожата е по-стегната и плътна, а фините линии и бръчки са видимо намалени.

Лифтинг и подмладяващата терапия – процедура, предназначена за моделиране на овала на лицето, постигане на по-ясен контур, корекция на признаците на загуба на еластичност и гравитационна птоза на кожата. Терапията предотвратява появата на признаци за преждевременно стареене, подобрява еластичността и тургора на кожата, хидратира я, стимулира синтеза на колаген и еластин. Моделиращият ефект е видим още след първата процедура.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act