Козметични терапии за лице с Biologique Recherche

90.00 лв.400.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Козметични терапии за лице с Biologique Recherche

90.00 лв.400.00 лв.

Запазете час за терапия 

За повече от 40 години уникалната методология на Biologique Recherche е изградила силна репутация на поразителна ефективност, основана на клиничен подход към грижата за кожата, предоставяйки незабавни и дълготрайни резултати. Biologique Recherche съчетава високо персонализирани протоколи и прецизни процедури, които възстановяват епидермиса, с широка гама от козметични продукти, силно концентрирани на растителни, морски и биологично активни съставки, които са студено формулирани в собствена лаборатория във Франция.

Терапиите може да откриете в нашия специализиран Biologique Recherche кабинет в клиника Derma-Act Infinity:

 • Диагностика на кожата с апарат Skin Instant© Lab
  Уникален диагностичен инструмент, който идентифицира състоянието на вашата кожата. Апаратът Skin Instant© Lab се състои от 5 прецизни сонди за измерване (хидратация, невидима загуба на вода, еластичност, пигментация, себуметър) свързан с компютър, работещ с ексклузивно разработен софтуер за диагностика и анализ на Biologique Recherche. Въз основа на дермо-козметичен анализ от експерт и извършване на обективни измервания, Skin Instant© Lab – опирайки се на базата данни на Biologique Recherche – предлага селекция от продукти и терапии на Biologique Recherche, които пасват перфектно към състоянието на кожата.
 • Терапия за деликатната зона около очите (60 мин.)
  Облекчава усещането за опънатост в областта на околоочния контур. Помага на кожата в зоната около очите да елиминира отпадъците и токсините. Подобрява снабдяването с кислород по повърхността и осигурява хидратиращи активни съставки, които изпълват и успокояват кожата. Удължава младежкия и свеж вид, като намалява наличието на фини линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки.
 • Модул Ко–Фактор маска PIGM 400 (30 мин.)
  За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим Masque PIGM 400 – с висока концентрация на изсветляващи активни съставки и антиоксиданти. Тази маска намалява наличието на пигментации по кожата и възстановява блясъка на кожата.
 • Модул Ко–Фактор маска Biologique Feerie (30 мин.)
  За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Biologique Feerie за изпъване на отпуснатата кожа, тонизиране и цялостна ревитализация. Освежава и успокоява, изглажда лицето, хидратира и изравнява тена.
 • Кислородна терапия „VIP О2”, срещу замърсяванията на околната среда (45 мин.)
  Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава. Стяга порите, подобрява регенерацията и ревитализацията на епидермиса. Интензивно хидратира горните слоеве на епидермиса.
 • Хидратираща терапия за сияен тен /Hydreclat/ (45 мин.)Изчиства кожата и стяга порите. Прави тена сияен и равен. Тонизира, хидратира и възстановява бариерната функция на епидермиса.
 • Себум Ре–балансираща процедура /Soin Sebo-Reequilibrant/ (45 мин. без бустер MC110 или 60 мин. с бустер MC110)
  Регулира секрецията на себум. Изчиства и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата – за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна, персонализирана програма за лечение на акне, изготвена от наш специалистит.
 • Хидратираща процедура за чувствителни състояния на кожата /Soin Biosensible/ (60 мин.)
  Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса, осигурява комфорт и защита. Една цялостна терапия за възстановяване на особено чувствителните, стресирани и дехидратирани състояния на кожата. Препоръчително е да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.
 • Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце (60 мин.)
  Тази терапия се прилага по специфичен протокол според излагането на слънце. За да може кожата да понесе стреса на вредните UV лъчи, тя трябва да получи подходяща грижа най-малко месец преди активния летен сезон или екзотичната почивка.
 • Апарат Remodeling Face® (30 мин.)
  Повдига клепачите, подчертава формата на очите, за по–изявени скули, ремоделиране на лицето, по–малко видими бръчки, сияен тен. Високотехнологично био-стимулиране, апарат Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток /галваничен, средна и висока честота и „електропорация”/ за незабавни и дълготрайни резултати.
 • Ремоделираща процедура МС110 /Soin MC110 Restructurant/ (60 мин.)
  Изпълва лицето и намалява фините линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето е ремоделирана. Вашата кожа ще бъде по-гладка, чиста и видимо подмладена.
 • Процедура „Booster VIP O2“ (60 мин.)
  Booster VIP O2 е подсилването, от което вашата кожа има нужда. Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати.
 • Терапия за незабавно възстановяване /Biologique Feerie/ (60 мин.)
  Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите, очертава контура на лицето, изпълва и заличава бръчки и фини линии, и стяга кожата. Изключително възстановяваща терапия след медицински интервенции.
 • Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.” /Реструктуриращ комплекс за лице/ (60 мин.)
  Лифтинг на лицето. Ексфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране. Тази процедура съчетава тонизиращи и оформящи техники – за скулптуриране на контура и стягане на овала на лицето.
 • Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата /Soin Restructurant et Lissant/ (60 мин.)
  Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса. Незабавно възстановяваща лифтинг терапия, особено подходяща и след медицински интервенции като дермаабразио, химичен пилинг, лазер. Кожата Ви ще бъде хидратирана, гладка и тонизирана.
 • Процедура за третиране на кожи предразположени към розацея /Soin Erythros/ (60 мин.)
  Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни състояния на кожата, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки по време на терапия, видимо намаляват зачервяванията, причинени от розацея. Тази терапия предотвратява появата на симптомите, регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса, и осигурява усещане за комфорт.
 • Курс за намаляване и превенция на пигментни петна /Soin Taches Pigmentaires/ (60 мин.)
  Незабавно изсветляващо и озаряващо действие. Предотвратява появата и намалява наличието на съществуващите пигментни петна. Изравнява тена и намалява несъвършенствата. Протоколът на този курс от терапии ще бъде съставен персонално, според състоянието на кожата Ви.
 • Регенерираща процедура „Верникс” /Soin Regenerant Vernix/ (60 мин.)
  Подмладява и засилва епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване и и дава истинско „прераждане”. Терапията предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, и изглажда бръчките, причинени от дехидратация.
 • Морска терапия с листа от водорасли /Soin Biovector Marin/ (60 мин.)
  Процедура с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е реконтурирана и стегната, а кожата енергизирана и тонизирана. Тази терапия помага за превенция на възрастови пигментни петна.
 • Процедура с Хайвер и Колаген /Masque Collagene Caviar/ (30 мин.)
  За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Хайвер и Колаген – регенериращите качества на хайвера са тайната за красота и младост. Стимулира епидермалното обновяване, хидратира, изглажда бръчки и фини линии и намалява зачервяванията.
 • Booster Toleskin (60 мин.)
  Успокояващият бустер „Toleskin” десенсибилизира епидермиса, за да подобри прага му на толерантност и да го защити при сблъсъците му с ежедневния стрес. Намалява усещането за сърбеж и прегряване. Веднага успокоява зачервяването, като същевременно осигурява комфорт. Интензивно овлажнява кожата – тя изглежда укрепена и по-малко реактивна.
 • Лифтинг и тонизираща процедура /Soin Integral Face Lift C.V.S + Hydreclat/ (120 мин.)
  Най-всеобхватната процедура за лице на Biologique Recherche. Изглажда, изравнява и изчиства текстурата на кожата, като същевременно повдига и тонизира епидермиса.
  Подходяща за зрели и силно дехидратирани състояния на кожата.
 • Троен лифтинг с апарат Remodeling Face® (105 мин.)
  Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Механично ексфолира епидермиса и отстранява мъртвите клетки. Изглажда текстурата на кожата и стяга порите. Увеличава реконструирането на епидермиса, тонизира, успокоява и укрепва кожата. Изравнява тена и помага да се стимулира епидермалната натурална защитна система на епидермиса. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване обема на лицето.
 • Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа”/Soin Seconde Peau/ (60 мин.)
  Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурявайки моментален лифтинг ефект. Революционната 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина, в съчетание с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавното заличаване на признаците на стареене.
Клиника Derma-act