Козметични терапии за лице с BABOR Cosmetics

70.00 лв.160.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Козметични терапии за лице с BABOR Cosmetics

70.00 лв.160.00 лв.

Запазете час за консултация 

Компанията Babor е лидер в козметичните грижи. Основана от известния биохимик д-р Майкъл Бабор през 1956 г., Babor се е утвърдила като истински пионер в областта на професионалната грижа за кожата.

В клиники Derma-Act предлагаме пълна гама от терапии, съобразени с индивидуалните нужди на всеки пациент:

Хидратираща терапия с ултразвук – почистването с ултразвук е козметичен метод за освежаване на кожата, при който се използват високочестотни вълни. Под въздействието на вълните роговите клетки се „обелват“, без това да наранява кожата. След тази процедура лицето изглежда здраво и тонизирано.

Веган терапия – терапията съдържа пробиотици и пребиотици, които балансират микробиома на кожата, като укрепват кожната бариера и действат като защитен щит срещу стресовите фактори на околната среда. Активните ѝ съставки включват също канабидиол, конопено масло, екстракти от цвекло и кора от червен клен и ясен.

Purity Cellular – терапията, при която се премахнат замърсяванията, излишния себум, запушените пори и цялостно подобрява състоянието на кожата на лицето. Процедурата включва вапоризация, ръчно почистване, успокояване и дезинфекция с маска, физиотерапия, нанасяне на подходящ продукт спрямо индивидуалните потребности на кожата.

Repair Cellular възстановяваща терапия – препоръчва се за подпомагане на възстановяването на кожата след апаратни методи микродермабразио, фракционна микроиглена мезотерапия, лазерна терапия, както и като спомагателен метод при третиране на белези, след изгаряне, както и преди поставяне на филър и иглена мезотерапия.

Neuro Sensitive Babor – предназначена за суха и хиперчувствителна кожа, както и за пациенти, страдащи от атопичен дерматит.

Терапия с Bio Cellulose маска – овлажнява кожата с дълготраен ефект и намалява бръчките, появили се в резултат на сухота. Пантенолът и алантоинът подпомагат успокояването на кожата, а цинкът хидратира и матира кожата интензивно.

REVERSIVE treatment set – най-новата серия на BABOR за цялостна грижа за всяка възраст след 25 години и тип кожа. Още след първата процедура се наблюдава видим ефект и намаляване на признаците на стареене.

Сребърната терапия – луксозна лифтинг маска в комбинация от прецизни, спиращи стареенето серуми. Терапията е с моментален лифтинг ефект, благодарение на четирите серума – Collagen boost, Re-Fill serum, BTX-lift serum и V-Shape serum, които намаляват дълбочината на линиите.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act