Козметични терапии с iS Clinical

 

130.00 лв.500.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Козметични терапии с iS Clinical

 

130.00 лв.500.00 лв.

iS Clinical е иновативен козметичен бранд, който залага на чисти, многофункционални и научнодоказани формули. Продуктите са подходящи за всички типове кожа, възрасти и полове. В клиники Derma-Act може да откриете пълната гама от професионални терапии.
Всички терапии могат да бъдат допълнение с Déesse Pro LED Mask, която разполага със 770 бр. медицински клас LED (светлоизлъчващи диода) – това е над 3 пъти повече от всяка друга водеща потребителска LED маска – с четири различни дължини на вълната и шест различни настройки за бързо и ефективно третиране на всички нужди на вашата кожа.

Harmony Facial (30 мин)
Представлява професионална терапия, която е базирана на освежаващи и терапевтични биохранителни вещества, които възстановяват тонуса и устойчивостта на кожата към външните стресови фактори. Кремообразният почистващ гел се нанася нежно върху кожата, със специално внимание към зоните на напрежение. След това се нанася подмладяваща маска, която придава на кожата приятно охлаждащо усещане. Може да се направи и масаж на дланите и ръцете, оставяйки кожата ви да се чувства спокойна, а вашето тяло отпуснато. Harmony Facial е подходяща за чувствителна кожа, като я енергизира, подобрява циркулацията и възвръща нейния блясък.

Honey Enzyme Facial (45 мин)
Представлява ексфолираща и хидратираща терапия, която ще хидратира кожата в дълбочина и ще подобри цялостното ѝ състояние. Терапията започва с почистване с гел на медена основа, който внимателно се масажира в лицето с цел лимфен дренаж. След което с кръгови движения се нанася ексфолираща маска, която стимулира циркулацията и обновява повърхностния слой. Накрая терапията завършва с дълбоко хидратираща маска, която подхранва и подмладява кожата. Терапията е подходяща за всички типове кожа и ще ви накара да се почувствате по-сияйни от всякога.

Fire & Ice Resurfacing Peel (The Red-Carpet Facial)
Fire&Ice често е наричана „терапията на червения килим“, тъй като е предпочитана от множество знаменитости, като Джесика Алба, Бионсе, Дженифър Лорънс и др. Терапията цели бързо и безопасно възстановяване на повърхностния слой на кожата, като включва комбинация от затоплящи и охлаждащи усещания, които ще оставят кожата ви да се чувства освежена и ободрена.

Foaming Enzyme Facial /with Deesse Pro LED Mask/ (30-40 мин)
Представлява успокояваща терапия, при която се използват активни пенеобразуващи съставки за лека ексфолиация на повърхностния слой на кожата. В основата им са ензими от папая, ананас и раститително базираната гликолова киселина, които нежно ексфолират кожата и способстват за изглаждането на тена. Пенеобразуваща маска се масажира нежно в кожата и допълнително се засилва нейното действие с помощта на пара. Терапията завършва с хидратиращ серум, последван от интензивна охлаждаща маска. Лечението с пяна и ензими е подходящо за всички типове кожа, като я оставя чиста и сияйна.

The Cleansing Facial with extractions (75 мин)
Терапията е създадена за по-мазна и склонна към акне кожа. Това усъвършенствано лечение помага за дълбоко почистване и минимизиране на появата на разширени пори. Нанася се почистваща маска, която нежно отстранява замърсяванията последвано от екстракции за допълнително изчистване на замърсяванията. Процедурата завършва с успокояващ серум и охлаждаща маска.

Prodigy Chemical Peel
Prodigy Chemical Peel представлява система за повърхностен или средно дълбок химичен пилинг, предназначен за третиране на леки прояви на акне, видими следи от стареене, изсветляване на пигментни петна и неравномерен тен. След процедурата е възможно да се наблюдава зачервяване, което отшумява до 24 ч. при повърхностен пилинг или 3-7 дни при средно дълбок пилинг. Както и се наблюдава леко излющване на кожата в рамките на 3 до 5 дни.

 

Клиника Derma-act