Козметични терапии с Augustinus Bader

300.00 лв.500.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Козметични терапии с Augustinus Bader

300.00 лв.500.00 лв.

Augustinus Bader е козметичен бранд, основан едва преди 4 години, но за това време успява да спечели не една или две, а безпрецедентните 105 награди от бюти индустрията. Успехът съвсем не е случаен, а се дължи на огромния опит на професор Бадер – повече от 30 години изследвания, иновации и клинични проучвания, и създадения в резултат на това патентован комплекс TFC8® (Trigger Factor Complex).

В клиники Derma-Act може да откриете както пълната линия продукти за домашно ползване на Augustinus Bader, така и да си подарите някоя от луксозните процедури за лице или тяло.

The Method Face представлява усъвършенстванa терапия за лице, а The Method Body – процедура за тяло, които се прилагат само в професионални условия. При тях продуктите на бранда са интегрирани в разточителни бюти ритуали със стриктна последователност и начин на нанасяне, които гарантират максималното им усвояване от кожата. Чрез активиране на фасцията посредством външни задействания (масаж), се подобряват интелигентните сигнални свойства на TFC8®, които насърчават вродената способност на дермата да се обновява и регенерира. Резултати са видими веднага след терапиите, а ползите от тях са още по-големи в дългосрочен план.

Терапията за лице може да бъде допълнена с кислородна терапия O2ToDerm. Уредът представлява купол, който доставя пречистен кислород и отрицателни йони, които проникват в кожата и по този начин се засилват различните ползи от всички продукти, нанесени върху кожата по време на терапията. Машината работи, като засмуква въздух от непосредствената среда, отделя азота и изпомпва 90% кислород през купола, за да се абсорбира от кожата ви. Не само кожата ви получава предимствата на чистия кислород, но и тялото ви, докато го вдишвате.

В резултат на кислородната терапия се унищожават бактериите, причиняващи акне, стимулира се производството на колаген, подпомага се приемът на хранителни вещества, а тонусът и текстурата на кожата се подобряват значително.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act