Интравенозни терапии

100.00 лв.800.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Запазете час

Получете експертна грижа и съвет за кожата и и запазете консултация с медицинския ни екип днес

Интравенозни терапии

100.00 лв.800.00 лв.

Новият революционен метод за борба със стареенето

Интравенозните терапиите придобиха голяма популярност в световен мащаб през последните години.
При тези терапии специфичните витамини, минерали, антиоксиданти и аминокиселини се инжектират директно е кръвния поток.

Интравенозната инфузия има значителни предимства:

Дава ясна представа за това колко от съставката навлиза в кръвообращението и колко бързо и напълно се абсорбира веществото от организма

Едновременно прилагане на няколко компонента, което позволява да се постигне забележим ефект още при първото третиране

Всички инфузии подлежат на строг контрол за безопасност и са в готова за употреба форма

Веднъж попаднало в клетките, веществото участва в метаболизма на организма и подобрява работата му

Какви витамини се използват и защо?

Няма ограничение кои витамини ще се използват. Това лечение е по същество персонализирано според нуждите на всеки организъм. Витамините, които използваме, са водоразтворими, така че след като организмът използва необходимото от съставките на коктейла, излишъкът ще бъде изхвърлен чрез урината. Съставките, които използваме са основно витамин С, комплекс от витамини от група В, магнезий и калций и антиоксиданти като глутатион. Глутатионът е майката на антиоксидантите и майсторът на детоксикацията на тялото, както и аминокиселини, които са градивните елементи на протеините в тялото.

Видове интравенозни терапии:

Хидратираща терапия
Чрез директна инфузия в кръвоносната система се доставят електролити, витамини, минерали и микроелементи, необходими за хидратация и връщане на баланса в организма преди или след различни козметични процедури, излагане на слънце, тренировка, динамичен работен график и др. Действието се наблюдава веднага след процедурата. Първо настъпва клетъчна хидратация. След това започва да се разгръща ефектът на другите компоненти. Повечето компоненти имат бърз ефект и водят до повишаване хидратацията на организма. Този бленд ще помогне за цялостното озаряване и подобряване на текстурата на вашата кожа.
Основните компоненти на хидратиращата интравенозна терапия: витамин С, CoQ10, биотин, витамини от групата В, цинк, глутатион, фолиева киселина и др.

Детокс–терапия с Глутатион
Излагането на токсини от околната среда, както и приемът преработени храни налага детоксикация на организма при повечето хора. Черният дроб играе важна роля, като естествен детоксикатор на организма, тъй като пречиства кръвта, произвежда храносмилателни вещества, съхранява и преразпределя витамините и минералите в организма, включително усвояването на хранителни вещества от храната, разграждането на мазнините и съхраняването на захарта като триглицериди. Когато черният дроб функционира неправилно, има тенденция към натрупване на мазнини, особено в областта около слабините. Здравият черен дроб се самоочиства по естествен начин, но ако е изложен на постоянно въздействие на токсини от храната и околната среда, той престава да функционира нормално. С други думи, намаленият метаболизъм често се дължи на претоварен черен дроб. Следователно омазняването на черения дроб е не само последица от увеличаването на теглото, но може да бъде и причина за него. Решаването на този проблем е от решаващо значение за възстановяване на здравето и намаляване на теглото.

Детокс интравенозната терапия съдържа Глутатион, витамин С, калций, соли на микроелементи, които са активните вещества в тази терапия, както и желязо; цинк; манган; мед; хром; селен и др.

Глутатионът е основният ендогенен антиоксидант, естествено синтезиран от  организма. Глутатионът играе важна роля в протеиновия синтез, детоксикацията на черния дроб, защитата и възстановяването на ДНК, трансфера на аминокиселини, активирането на ензими и много други метаболитни процеси.Дефицитът на глутатион се свързва с повишен риск от развитие на рак, диабет тип 2, хепатит, болест на Паркинсон и хронични белодробни заболявания. Причината за това е, че при недостиг на този важен антиоксидант токсините се метаболизират в мастната тъкан, което води до затлъстяване. Глутатионът се абсорбира най- добре чрез интравенозно инжектиране. Когато се приема под формата на таблетки, той бързо се окислява в стомашно-чревния тракт, което затруднява усвояването му и ефективното му използване от организма в обичайните форми  в които се предлагат антиоксидантите.

Имунен буст
Имунитетът е функция на имунната система. Това е устойчивост на организма срещу физичните, химичните и биологичните патогенетични фактори на заобикалящата го среда. Основната му цел е да съхрани хомеостазата и генетичната цялост на организма, независимо от промените в заобикалящата го жива и нежива природа.
Здравата имунна система е ключът към добро здраве. Нашият иновативен комплекс от съставки е отличен източник на всички водоразтворими и мастноразтворими витамини, включително витамини A, E, K; 8 витамина от група В; витамин C; еквивалент на витамин D3, микроелементи желязо; цинк; манган; мед; хром; селен, аргинин, глицин, левцин, калий; натрий; магнезий и др.
Подходящ за възрасни и деца над 11 години.

Антиоксидантна терапия при колагеностимулиране (апаратни процедури)
Ефектите на стареене могат да бъдат забавени, кожата да е видимо по- млада и освежена, външният вид на косата и ноктите е подобрен, клетките се съживяват по- бързо и тялото се детоксикира.
Богатата на антиоксиданти инфузия, засилва имунния отговор, като укрепва клетъчните стени и унищожава токсините. Облекчават се симптомите на грип и настинка, хронична умора и предменструален синдром.
Препоръчително е да се използва една инфузия преди и една инфузия след апаратни процедури за лице и тяло.
Антиоксидантна схема при колагеностимулиране съдържа:
Витамин А; Витамин E; Витамин K; 8 витамина от група В; Витамин C; CoQ10; еквивалент на Витамин D3, микроелементи желязо; цинк; манган; мед; хром; селен и др.

Коктейл „Сияйна и стегната кожа“
Уникална комбинация от CoQ10, биотин, селен, фолиева киселина, ниацинамид, липоева киселина, витамин С .
Изключително подходяща в комбинация с апаратни и инжекционни процедури на лицето.

Итравенозна терапия за активни спортисти
Интравенозна терапия за активни спортисти е комплекс от есенциални и неесенциални аминокиселини, които са в основата на много жизненоважни процеси. Известни са с ролята си в развитието и възстановяването на мускулите, като ги предпазват от разпадане (катаболизъм) и освен това могат да се използват, като източник на енергия по време на физическа активност. Ето защо дефицитът им влияе негативно на цялото тяло, включително нервната, репродуктивната, имунната и храносмилателната системи.

Предоперативна подготовка
Важен момент в предоперативната подготовка е да набавим на организма необходимите минерали, микроелементи и витамини. Този пакет от интравенозни терапии спомагат за стабилизирането и укрепването на организма и го подготвят за предстояща оперативна интервенция. Препоръчително е да се направи курс от 3 процедури през 1 ден.

Следоперативно възстановяване
С този пакет от интравенозни терапии целим пълното възстановяване на организма след проведена оперативна интервенция. Пакета съдържа множество витамини, антиоксиданти и противовъзпалителни вещества. Препоръчително е да се направи курс от 3 процедури през седмица.

Често Задавани Въпроси

Това лечение трябва да се извършва от квалифициран и сертифициран медицински персонал. Важно е преди инфузията да се снеме пълна медицинска история, като се изброят здравословни проблеми, всякакви алергии, лекарства и хранителни добавки, които лицето приема. Противопоказанията са малко, отнасят се предимно за хора със специфични бъбречни или сърдечни заболявания. Възможно е на мястото на инжектиране да се образува малка синина, която ще отшуми след няколко дни.

Тези инфузии продължават от 20 минути до един час.

Резултатите стават видими след 12-24 часа. Витамините остават в тялото и поддържат нивата си около 3 седмици.

Комбинирайте с...

Клиника Derma-act