Интравенозни терапии

250.00 лв.370.00 лв.

Ако предпочитате да платите на място в клиниката, моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Интравенозни терапии

250.00 лв.370.00 лв.

Интравенозните терапии са ефективен начин за пълното усвояване и доставяне на необходимите витамини и аминокиселини директно в кръвоносната система, което позволява пълната им абсорбция от организма. По този начин освен бързото действие на нутритивните субстанции  те се абсорбират напълно.

При приеманите по конвенционален начин витамини под таблетна или разтворима форма минаването им през стомашно чревният позволява абсорбирбция само на около 40-50% от витамините и минералите. Чрез интравенозните системите тези необходими витамини, минерали, аминокиселини и медикаменти се абсорбират и достигат директно до клетките в организма.

При нас може да изберете между 5 вида терапии:

Хидратация – включва смес от интравенозни течности и електролити, създадени в специална формула за бърза хидратация, оставяйки ви да се чувствате ревитализирана и освежени.

Енергия – включва смес от интравенозни течности и електролити, за да ви помогне да повишите енергийните си нива и да се преборите с умората от забързаното ежедневие.

Махмурлук – смес от интравенозни течности, електролити, витамини и лекарства за детоксикация на тялото ви и бързо преодоляване на симптомите на махмурлук.

Детоксикация – включва смес от интравенозни течности, които спомагат за цялостното освобождаване на организма от натрупаните свободни радикали и оксидативен стрес. Този бленд ще помогне и за цялостното озаряване и подобряване на текстурата на вашата кожа.

Имунен буст – включва смес от интравенозни течности, витамини и антиоксиданти, които могат да помогнат на тялото ви да се презареди с енергия и да стимулира имунната система, за да може тя още по-ефективно да се бори с болестта.