Филъри

100.00 лв.850.00 лв.

Филъри

100.00 лв.850.00 лв.

Какво представляват филърите?

Дермалните хиалуронови филъри са продукти за инжектиране, които се използват за различни естетични корекции като попълване на фини и дълбоки бръчки, уголемяване на устни, контуриране на лицето, моделиране на скули, брадичка, хлътване в зоната под очите, нехирургична корекция на нос.

Синтезирани са на основата на стабилизирана хиалуронова киселина, естествена съставка на човешкото тяло. Основното им предимство е бързият и видим ефект, съобразен с нуждите на пациента като количество и качество на избрания продукт.
Трайността на процедурата зависи от зоната и от организима. Когато се поставя временно попълващо средство за първи път, то се резорбира по-бързо, отколкото ако има наслагване на продукт в областта. Можем да посочим ориентировъчен период на дълготрайност от 6 до 12 месеца.

Видове дермални филъри

Saypha Filler/Volume – подходящ за корекция на по-дълбоки бръчки и гънки, както и за възстановяване на лицеви обеми, за реконструкция при лицева липоатрофия или морфологична асиметрия. Трайността на процедурата зависи от зоната и от организима. Когато се поставя временно попълващо средство за първи път, то се резорбира по-бързо, отколкото ако има наслагване на продукт в областта. Можем да посочим ориентировъчен период на дълготрайност от 6 до 12 месеца.

Restylane – подходящи за оформяне и корекция на контура на лицето, корекция на носа, запълване на марионетни и назолабиални бръчки, оформяне на скули и брадичка, запълване на темпорална област, корекция на подочната зона, оформяне на контура и ъгълчетата на устните и уголемяване.

Juvederm – подходящи за корекции в почти всички зони на лицето: корекция на назолабиалните бръчки, марионетните бръчки, корекция и обем на устни, лифтинг и оформяне на скули и челюст.

HYAcorp – осигурят желания обем на тялото ви по минимално инвазивен начин с незабавни и трайни резултати. Процедурата е безболезнена и не налага болничен престой.

Възползвайте се от новите ни пакети с филъри на промо цени тук.

Ново

Зарадвай себе си или близките си с

Подаръчен ваучер!

Защото го заслужавате.