Филъри

Намаление

100.00 лв.600.00 лв.

Филъри

Намаление

100.00 лв.600.00 лв.

Какво представляват филърите?

Дермалните хиалуронови филъри са продукти за инжектиране, които се използват за различни естетични корекции като попълване на фини и дълбоки бръчки, уголемяване на устни, контуриране на лицето, моделиране на скули, брадичка, хлътване в зоната под очите, нехирургична корекция на нос.

Синтезирани са на основата на стабилизирана хиалуронова киселина, естествена съставка на човешкото тяло. Основното им предимство е бързият и видим ефект, съобразен с нуждите на пациента като количество и качество на избрания продукт.
Трайността на процедурата зависи от зоната и от организима. Когато се поставя временно попълващо средство за първи път, то се резорбира по-бързо, отколкото ако има наслагване на продукт в областта. Можем да посочим ориентировъчен период на дълготрайност от 6 до 12 месеца.

Видове дермални филъри

Saypha Filler/Volume – подходящ за корекция на по-дълбоки бръчки и гънки, както и за възстановяване на лицеви обеми, за реконструкция при лицева липоатрофия или морфологична асиметрия. Трайността на процедурата зависи от зоната и от организима. Когато се поставя временно попълващо средство за първи път, то се резорбира по-бързо, отколкото ако има наслагване на продукт в областта. Можем да посочим ориентировъчен период на дълготрайност от 6 до 12 месеца.

Restylane – подходящи за оформяне и корекция на контура на лицето, корекция на носа, запълване на марионетни и назолабиални бръчки, оформяне на скули и брадичка, запълване на темпорална област, корекция на подочната зона, оформяне на контура и ъгълчетата на устните и уголемяване.

Juvederm – подходящи за корекции в почти всички зони на лицето: корекция на назолабиалните бръчки, марионетните бръчки, корекция и обем на устни, лифтинг и оформяне на скули и челюст.

HYAcorp – осигурят желания обем на тялото ви по минимално инвазивен начин с незабавни и трайни резултати. Процедурата е безболезнена и не налага болничен престой.

Възползвайте се от намаление -50% на филъри Saypha® до 31.08.2022 г. А за невероятни резултати може да предплатите няколко процедури до края на август и да използвате до 30.09.2022 г.  За останалите филъри попитайте на място в клиниката.